İstanbul Ay: “Baharın Gelişi Meyve Sepetlerine Olan İlgiyi Artırdı”

Ay: “Baharın Gelişi Meyve Sepetlerine Olan İlgiyi Artırdı”

14.03.2017 - 10:03 | Son Güncellenme:

.

Ay:  “Baharın Gelişi Meyve Sepetlerine Olan İlgiyi Artırdı”

Ciceksepeti.com yetkilisi Nurcan Ay, baharın gelişiyle doğal meyvelerle hazırlanan meyve sepetine olan ilginin artığını söyledi.
Kışı geri de bıraktığımız güneşin yüzünü göstermesine sayılı günler kala meyve sepetine olan ilginin artığını belirten Ciceksepeti.com yetkilisi Nurcan Ay, sıcak aylarda meyve sepeti ürünlerinin en fazla tercih edilen ürün gruplarından biri olduğunu ifade etti. Ay, “Özellikle yaz aylarında yoğun kıvamlı çikolatalı kek, pasta gibi tatlı alternatifleri yerine daha taze olan meyve sepeti ürünleri tercih ediliyor. Onlarca farklı aranjmanlarımız içerisinde sade meyve dilimleriyle hazırlanan ürünlerin yanı sıra, üzeri çikolata soslu veya tamamen çikolata kaplı meyve ürünleriyle müşterilerimize birden fazla alternatif sunabiliyoruz” diye konuştu.
“Düşük kalorili olduğu için kadınlar daha çok ilgili gösteriyor”
Meyve sepetinin içeriğine dair bilgi veren Ay, “Truf, kek, kurabiye ile elma, portakal, kivi, çilek, üzüm, ananas gibi taze mevsim meyveleriyle hazırlanan, sade veya çikolata kaplı çiçek formundaki yenilebilir aranjmanlara meyve sepeti denilmektedir. Meyve sepeti aranjmanlarının özellikle doğum günü ve yeni iş tebriki gibi özel günlerin favori hediyelerinden biridir. Düşük kalorili olması sebebiyle özellikle kadınların ilgi gösterdiği doğal bir lezzettir” açıklamalarında bulundu