Çorum AYAKKABICLAR ODASI’NDAN ÇUKURÖZ’E YARDIM

AYAKKABICLAR ODASI’NDAN ÇUKURÖZ’E YARDIM

24.11.2014 - 17:02 | Son Güncellenme:

.

AYAKKABICLAR ODASI’NDAN ÇUKURÖZ’E YARDIM

Çorum Ayakkabıcılar ve Kunduracılar Odası tarafından Çukurözlü 29 yangınzede aileye Türk Kızılay’ı aracılığıyla ayakkabı ve okul çantası yardımında bulunuldu.
Duyarlı ve hayırsever ayakkabıcı esnafı tarafından 2 gün içerisinde Ayakkabıcılar ve Kunduracılar Odası Başkanı Hasan Coşgun önderliğinde toplanan yardımlar Türk Kızılay’ı Çorum Şube Başkanı Sedat Canbolat’a teslim edildi. Teslim töreninde ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ve Başkan Vekili Recep Gür de hazır bulundu.
Türk Kızılay’ı Çorum Şube Başkanı Sedat Canbolat, ayakkabıların toplanmasında emeği geçen başta Ayakkabıcılar ve Kunduracılar Odası Başkanı Hasan Coşgun olmak üzere hayırsever ayakkabıcı esnafına teşekkür etti.
Önceden ayakkabı numaraları alınan yangınzede ailelere ayakkabıların dağıtılacağını dile getiren Sedat Canbolat, yangınzede ailelerin bir evin tüm ihtiyacı olan iğneden ipliğe her şeye ihtiyacı olduğunu belirterek, yardım etmek isteyenlerin kendilerine ulaşabileceklerini kaydetti.
ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ise, Çukurözlü yangınzede ailelere her türlü yardım etmek isteyen esnaf ve sanatkarlara çağrıda bulunarak, yardımları Kızılay aracılığıyla yapabileceklerini söyledi.
ÇESOB olarak Kızılay’ın her zaman yanında olduklarını ifade eden Kılıç, yardımların toplanmasında emeği geçen Oda Başkanı Hasan Coşgun’a ve yardım eden tüm esnafa ayrıca teşekkür etti.