Ege Ayaklarınız emin ellerde

Ayaklarınız emin ellerde

29.04.2017 - 03:57 | Son Güncellenme:

Menekşe Nail El ve Ayak Sağlığı Merkezi Kurucusu Podiatrist Menekşe Kurtuluş, hijyen kurallarına uygun ithal ürünlerle her türlü ayak sorununa medikal çözümler uyguladıklarını belirtti

Ayaklarınız emin ellerde

Podiatrist Menekşe Kurtuluş, “Menekşe Ayak Sağlığı bünyesinde 2011 yılında Almanya’nın Winkel şehrinden alınan Podiatristlik ünvanı ve 2016 yılında Schulungszentrum Grotstollen Üniversitesi’nden aldığı Chiropody belgesiyle, İzmirlilerin ayak sorunlarına çare arıyor.

Haberin Devamı

Kurtuluş, Alman sağlık uygulamalarıyla, steril bir ortamda, hijyen kurallarına uygun ithal ürünler ile ayak problemlerine ve yanlış işlemlerden kaynaklanan ayak sorunlarına medikal çözümler uygulamaktayız” dedi. 27 yıldır el ve ayak bakımı konusunda İzmir ve bölgesine hizmet veren Menekşe Nail El ve Ayak Sağlığı Kurucusu Podiatrist Menekşe Kurtuluş şu bilgileri aktardı:

Bakımlı ayaklar

“Bakımlı ayaklar ve sağlıklı tırnaklar, estetik görünüm kadar genel vücut sağlığı açısından büyük önem taşır. Salonumuzda tüm ayak problemlerine ileri teknoloji ürün ve cihazlar ile bu konuda deneyimli, disiplinli ve bilinçli takım arkadaşlarımız tarafından çözümler sunmaktayız. Tırnak batması, tırnak kalınlaşması, mantar, nasır ve diyabet kaynaklı ayak sağlığı problemleri dermatoloji uzmanları tarafından değerledirildikten sonra, merkezimizde gerekli medikal müdahale yapılıyor. Gün boyunca vücudumuzun yükünü ayaklarımızın çekiyor. Üstelik yaptığımız her işte de ellerimiz ön plana çıkıyor. Dolayısıyla el ve ayak sağlığı günlük yaşam için ayrı bir önem arzediyor.”

Haberin Devamı

Tırnak batığı

Menekşe Kurtuluş, tırnak batmasının sert tırnağın yumuşak dokuyu sıkıştırıp tahriş etmesi sonucu oluştuğunu ve enfeksiyona sebep olan problem olduğunu söyledi. Podiatrist Kurtuluş batık tırnak problemine ileri teknoloji Kalıp sistemi ile problemin tamamen kesin çözüm olduğunu belirtti. Menekşe, “Problemi olan kişiye belli sürede periyodlarla kontroller sağlandığında batık şikâyetiyle ilgili probleminiz kalmıyor” dedi.

Merkezde verilen sağlık hizmetleri

Menekşe Ayak Sağlığı Merkezinde, Deforme ve batık tırnak, nasır, çatlak topuk, ozon uygulaması, medikal el ve ayak bakımı yapılıyor. Merkezde ayrıca refloksoloji masajı, kalıp uygulaması, topuk dikeni, sporculara yak bakımı gibi hizmetler alanında uzman profesyonel bir ekip tarafından veriliyor.