Cadde Aydan Şener eski aşkı için konuştu: Çok mutlu olsunlar

Aydan Şener eski aşkı için konuştu: Çok mutlu olsunlar

25.04.2018 - 07:54 | Son Güncellenme:

Aydan Şener, Gülben Ergen ile birlikte olan eski aşkı Burak Törer’e mutluluklar diledi, “Birbirlerine çok yakışıyorlar” dedi.

Aydan Şener eski aşkı için konuştu: Çok mutlu olsunlar

Gülben Ergen yapımcı sevgilisi Burak Törer ile aşk karelerini sosyal medya hesabından paylaştı. Beğeni rekoru kıran bu pozlar akıllara Burak Törer’in 2004-2007 arasında aşk yaşadığı oyuncu Aydan Şener’i getirdi. Şener, yakın arkadaşı Gülben Ergen’e kırgın olduğu iddialarına şu yanıtı verdi:

Haberin Devamı

“Gülben sevdiğim bir arkadaşım. Burak’la da ilişkimin üzerinden çok zaman geçti. Bizimkisi yaşandı, bitti. Çok da isteyerek ayrıldım. İkisinin mutlu olmasını isterim.” Şener, “Birlikte fotoğraflarını görünce ne hissetiniz?” sorusunu da “Hiçbir şey! İnanın ortada beni üzecek bir durum yok. Hatta çok yakıştıklarını bile söyleyebilirim. Mutlulukları gözlerinden akıyor” diye yanıtladı.

Yüreğime aşk düştü

Gülben Ergen, Burak Törer ile ilişkisi hakkında ilk kez konuştu: “İşlerim hızla ışıldarken, bir de yüreğime ışık düşmüş, aşk düşmüş. Ne güzelsin hayat. Sabrını ölçtüğüne hep mi ödül verirsin? Sen ne özelsin sabır, şükür, hak, ilahi adalet. Sonsuz güçle selamlıyorum dostumu, düşmanımı.”