Aydın Aydın'da 1. yarıyıl değerlendirme toplantıları sona erdi

Aydın'da 1. yarıyıl değerlendirme toplantıları sona erdi

25.02.2015 - 10:27 | Son Güncellenme:

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 1. Yarıyıl Değerlendirme Toplantıları sona erdi.

Aydında 1. yarıyıl değerlendirme toplantıları sona erdi

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 1. Yarıyıl Değerlendirme Toplantıları sona erdi.
Aydın’da Temel Eğitim ve Ortaöğretim Hizmetleri kapsamında faaliyet gösteren bütün resmi ve özel okul müdürleriyle 2014-2015 eğitim öğretim yılı 1. Dönem Değerlendirilmesi ve 2. Dönemde Yapılacak Çalışmalar ile ilgili bilgi alış verişinde bulunmak amacıyla oturumlar şeklinde yapılan toplantılar sona erdi.
Efeler ilçesinde 5 ayrı oturum şekilde gerçekleşen toplantılarda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, 2014-2015 öğretim yılı 1. dönemin değerlendirilmesini yaparak öğrenci devam-devamsızlıkları, okullaşma oranları, sınavla öğrenci alan bir üst okula yerleşme oranları, projeler, yardımcı kaynaklar ve proje performans ödevleri, kurul ve zümre toplantılarının önemi üzerinde durdu. Okul müdürlerine seslenen Töre, “Değerli okul müdürlerim, öğretmenlerinizle iyi geçinin. Rutinden çıkarak farklı olun. Çocukların eve mutlu dönmelerini sağlayın. Onlar için çok önemli gördüğüm değerler eğitimini muhakkak verin. Akşam olunca biz bugün çocuklarımıza ne verdik diye sorgulayın kendinizi. Çünkü bu çocuklar geleceğimizdir! Sizleri kendi aile ferdim gibi görüyorum. Her başarılı çalışmanızın arkasında duracağım” dedi.
Okullardaki fiziki ortamların, çocuklarımızın ve öğretmenlerimizin okulu gördüklerinde mutlu olacakları hale getirilmesinin önemini vurgulayan İl Milli Eğitim Müdürü Töre, başarılı bir yarıyıl diledi.