Aydın Aydın'daki Çocuk Evleri'nde Kalan Başarılı Öğrenciler Ödülendirildi

Aydın'daki Çocuk Evleri'nde Kalan Başarılı Öğrenciler Ödülendirildi

17.08.2018 - 16:05 | Son Güncellenme:

.

Aydındaki Çocuk Evlerinde Kalan Başarılı Öğrenciler Ödülendirildi

AYDIN (AA) - Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Aydın İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri'nde kalan başarılı öğrenciler ödüllendirildi.

Haberin Devamı

Kentteki bir otelde düzenlenen programda, Çocuk Evlerinde kalan başarılı öğrencilere hediyeleri, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, eşi Fatma Köşger, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Aydın İl Müdürü Seyfi Bozçelik ve diğer katılımcılar tarafından verildi.

Burada konuşan Vali Köşger, büyük bir aile olduklarını, mutlulukların paylaştıkça çoğalacağını söyledi.

"Hamiyetperver bir milletin evlatlarıyız" diyen Köşger, "Bu büyük milletin mensubu olmaktan da her zaman iftihar ediyoruz. Onu, tüm dünyaya örnek olacak şekilde davranışlarımızla gösteriyoruz. Bugün benimle beraber sofrada oturan yavrularımızla, daha önce tanıştığım yavrularımız bu büyük milletin iftihar edilecek bir evladı. Bundan hiç kuşkumuz yok." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Aydın İl Müdürü Seyfi Bozçelik ise "Biz bir şekilde çocuklarımızın kanatlarına birer tüy takıp, onların güçlenmesi için çaba sarf ediyoruz. Bu tek başına olmuyor. Koruyucu ailelerle, gönüllülerimizle oluyor. Bizi yönlendiren, bize cesaret veren değerli büyüklerimiz, Sayın valimiz ve hanımefendi gibi insanlarla oluyor. Bu kapıdan geçecek olan, bu kapıyı aralayacak olan siz çocuklarımızsınız." diye konuştu.

Öğrenciler adına konuşan Sedef Turna da, "Benim gibi bir sürü çocuk vardı. Hepimiz özeldik. Bizleri özel kılan sizlerdiniz. Sayın valim, bizi yanından hiç ayırmazdı. Her bayram bizi konuk eder, harçlığımızı eksik etmez, o sıcak bayram havasını en güzel şekilde yaşatırdı. Sayın müdürümüz, öğretmenlerimiz ve annelerimiz, bizi korudular, kolladılar."