Aydın AYDINSPOR 1923, MERSİN İDMANYURDU’NU FARKLI GEÇTİ

AYDINSPOR 1923, MERSİN İDMANYURDU’NU FARKLI GEÇTİ

16.12.2015 - 17:22 | Son Güncellenme:

.

AYDINSPOR 1923, MERSİN İDMANYURDU’NU FARKLI GEÇTİ

Aydınspor 1923 Yardımcı Antrenörü Ercan Kahyoğlu, "Bir gün sonuçların bu şekilde geleceğini biliyorduk. Nasip bugüneymiş. Süper Lig takımı karşısında farklı bir skor almak çok mutluluk verici" dedi.
Ziraat Türkiye Kupası D Grubu’nda Spor Toto 2. Lig temsilcisi Aydınspor 1923, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu’nu 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısına Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Tolga Doğantaz’in yerine, Yardımcı Antrenör Ercan Kahyaoğlu katıldı. Karma bir turnuvada mücadele ettiklerini ifade eden Kahyaoğlu, "Çeşitli liglerden takımların birlikte oynadığı bir turnuvadayız. Takımımız baştan beri söylediğimiz gibi çok iyi oyunculardan kurulu bir kadro. Bir gün sonuçların bu şekilde geleceğini biliyorduk. Nasip bugüneymiş. Bir üst lig takımı mücadelesinde farklı bir skor almak çok mutluluk verici. Galibiyet taraftarımıza armağan olsun" şeklinde konuştu.
İyi bir takım olduklarını ve farklı galibiyeti hak ettiklerini kaydeden Aydınspor 1923’ün başarılı sağ bek oyuncusu Mehmet Murat Uçar da, "Öncelikle çok mutluyuz. Bir süper lig ekibine karşı farklı bir galibiyet aldık. İyi hazırlanmıştık. Bizim için hangi takım gelirse gelsin fark etmez. Oyun sitemimiz belli ve bu oyun sistemiyle başarılı olabileceğimize inanıyoruz. Sahaya çıkıyoruz, hep birlikte mücadelemizi vererek başarıyı elde ediyoruz. Son 5 haftada 5 galibiyet aldık. İnşallah bu şekilde istikrarlı olarak devam ederiz" ifadelerini kullandı.
MERSİN İDMANYURDU CEPHESİ
Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise rakiplerini tebrik ederek, "Öncelikle futbolda mücadele etmezseniz, kazanamazsınız. Aydınspor 1923’ü tebrik ediyorum, hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Bizim için üzücü olan farklı bir skorla mağlubiyet almamız. Ancak futbolun içinde böyle gerçekler var. Mücadele etmezseniz, rakip kadar koşmazsanız, onlar kadar maçı istemezseniz, sonucu kaybetmek olur" dedi.