Gündem Ayla Çelik kimdir?

Ayla Çelik kimdir?

06.06.2016 - 11:38 | Son Güncellenme:

Ayla Çelik,Beyazıt Öztürk ile yaptıkları Bağdat düeti sonrası gündeme bomba gibi düştü. Muhteşem şarkının yanı sıra aşk dedikoduları ile de atından söz ettiren Ayla çelik kimdir? İşte Merak edilenler ile Ayla Çelik...

Ayla Çelik kimdir

Birlikte yaptıkları "Bağdat" düetiyle 2016'ya damga vuran Ayla Çelik ile Beyazıt Öztürk, İstanbul Shangri-La Bosphorus Otel'de bir araya geldi. "Bağdat" şarkısına çektikleri romantik klip sonrası birbirlerine yakıştırılan ikilinin bu buluşması hayranlarını heyecanlandırdı.

Haberin Devamı

Ayla Çelik bu sürpriz buluşmayı Instagram hesabından yaptığı fotoğraf paylaşımıyla duyurdu. Güzel şarkıcının birlikte çektirdikleri fotoğrafı paylaştı. Büyük beğeni toplayan paylaşıma yorumda yapan hayranlar ikilinin evlenmelerini istedi.

AYLA ÇELİK KİMDİR?

Ayla Çelik kimdir

Ayla Çelik İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Devlet konservatuarı mezunu, İstanbullu 27 yaşında söz yazarı, besteci ve yorumcu… Müzikle olan profesyonel maceranına Melih Kibar’la başladı. Çok sayıda reklam müziğine sesiyle hayat verdi. Devlet tiyatroları için hazırlanan ve Kenan Işık’ın yönetmenliğini yaptığı Antigone isimli oyunun müziklerine de imzasını atan Ayla Çelik kariyerinde özel bir işe de imza atmış oldu. Sanatçı geçtiğimiz yıllarda Aylavanta isimli bir albümü de dinleyicisiyle paylaşmıştır.

Haberin Devamı

Ayla Çelik 2012 yılında hem Altın Kelebek ve Türkiye Müzik Ödülleri’nde bestesini Gökhan Tepe’nin yaptığı sözlerini kendisinin yazdığı Türkan ile sene şarkısı ödünü almıştır.
Ayla Çelik arkadaşlarına verdiği şarkıların yanı sırada, kendi albümü için de hazırlıklarını bitirmiş,”Tüm şarkılarımda kendi hayat hikayemi anlattım” dediği “BEN” isimli albümünü 15 Ocak 2016 seneninde piyasaya çıkarmıştır. Albümde sözü ve bestesi kendisine ait olan “Aşk Şarkıları” isimli şarkıya Metin Arolat yönetmenliğinde klip çeken Ayla Çelik’in bu projesinde Gökhan Tepe, Mustafa Ceceli, Erhan Bayrak, Ozan Çolakoğlu gibi sanatçı arkadaşlarının da imzaları bulunmuştur..