Cadde Ayla Çelik'ten Tatlıses'e özel şarkı!

Ayla Çelik'ten Tatlıses'e özel şarkı!

26.10.2016 - 08:25 | Son Güncellenme:

İbrahim Tatlıses'in “Tekrar şarkı söyleyebileceğimi ispatlayacağım” dediği yeni albümünün hit şarkısı Ayla Çelik imzalı çıktı.

Ayla Çelikten Tatlısese özel şarkı

Ayla Çelik, şarkının sözlerini hayranı olduğu Tatlıses vurulduğunda yazmış ve sanatçı iyileşir iyileşmez kendisine sunmuş.

Haberin Devamı

İbrahim Tatlıses'in “Tekrar şarkı söyleyebileceğimi ispatlayacağım” dediği yeni albümünün hit şarkısı Ayla Çelik imzalı çıktı. Çelik, ‘Kurtlar Sofrası' adlı şarkıyı İbrahim Tatlıses saldırıya uğradığı gün yazmış.

ALBÜM iÇiN GÜN SAYIYOR
2011 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucu başından vurularak aylarca tedavi gören İbrahim Tatlıses, müzikal kariyerinde eski günlerine dönmek için gün sayıyor. Tatlıses yeni albümünün okumalarını yaptığını daha önce müjdelemişti. İddiaya göre 12 parçadan oluşan albümde öyle bir parça var ki, hem çıkış şarkısı olacak hem de albüme ismini verecek.

BEN DAHA ÖLMEDiM
Tatlıses'in yakın çevresinden edindiğimiz bilgiye göre albüme ismini verecek olan şarkı Ayla Çelik imzalı ‘Kurtlar Sofrası' olacak. Çelik'in Tatlıses vurulduğunda sözlerini kaleme aldığı şarkıda geçen, “Ağlama garip anam. Ben daha ölmedim, son sözü söylemedim” sözlerinden çok etkilenen İmparator, albüme bu şarkının ismini vermeyi düşünüyormuş.