Ekonomi Aylık sabit taksitle ev sahibi yapacak

Aylık sabit taksitle ev sahibi yapacak

13.02.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

İstanbul, Ankara ve Denizli’deki konut projelerinde yeni bir kampanyaya başlayan Sinpaş, bu kapsamda 9 projesinde aylık sabit taksitlerle ev sahibi olma imkanı sunduğunu bildirdi.

Aylık sabit taksitle ev sahibi yapacak

3 farklı şehirdeki 9 konut projesinde yeni bir ödeme kampanyası başlatan Sinpaş, 4 Mart’a kadar yapılacak alımlarda aylık sabit taksit planı oluşturuyor. Sinpaş, yeni kampanyasını İstanbul’da Sinpaş Finans Şehir, Queen Bomonti, Aydos Country, Metrolife, Gökorman; Ankara’da Altınoran, Marina Ankara, Ege Vadisi ve Denizli’de Aqua City Denizli projelerinde uyguluyor.

Haberin Devamı

Sinpaş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, Sinpaş’ın üst üste ikinci kez ‘Süper Marka’ seçildiğini hatırlatırken, “44 yıllık deneyimimiz, tecrübemiz, gayrimenkul sektörüne getirdiğimiz yenilikçi anlayış, istikrarlı büyüme ve birbirinden özel yaratıcı projelerimiz bize bu yıl da, geçen yıl olduğu gibi Türkiye’nin süper markası unvanını getirdi. Biz de Sinpaş olarak gururla süper bir kampanyaya imza atmak istedik. Ev sahibi olmak isteyenler aylık sabit taksitlerle ister banka kredili, ister Sinpaş bünyesindeki özel ödeme planlarıyla Sinpaş’tan diledikleri eve sahip olsunlar istiyoruz” diye konuştu.

Teslimlere az kaldı

Sinpaş, Çankaya Ankara’da hemen yaşamaya hazır Altınoran’da 3 bin 570 lira taksitle ya da eylülde teslim olacak Marina Ankara’da 3 bin 460 lira taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Sinpaş GYO’nun Ege yaşamını Ankara’ya taşıdığı projesi Ege Vadisi’nde ise aylık taksit oranı 4 bin 700 lira olarak belirlendi.

Haberin Devamı

Aylık sabit taksitle ev sahibi yapacak
İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin komşusu olan Sinpaş Finans Şehir’de sabit taksit ödemeleri 5 bin 240 lira olarak uygulanacak. 4 ile 15 kat arasında değişen yatay mimariyle hayata geçirilen Sinpaş Finans Şehir, 1.2 milyar dolarlık bir yatırım değerine sahip.

Orman manzaralı

Türkiye’nin ilk ‘Highlife’ temalı evleriyle Şişli-Bomonti’de yükselen Queen Central Park; İstanbul’un kültür, sanat, eğlence ve iş dünyasının yeni merkezi olan Bomonti’de konumlanıyor. Queen Central Park’ta aylık 4 bin 950 liralık taksitlerle ev sahibi olunabiliyor. Sinpaş GYO’nun Aydos Ormanı’na komşu olan hemen teslim projesi Aydos Country’de ise aylık taksitler 3 bin 800 lira olarak belirlendi. Geniş teraslı ve bahçeli evlerin sunulduğu Sancaktepe’deki Metrolife projesinde uygulanacak aylık taksit planı ise 2 bin 300 lira. Yine bölgede Çekmeköy Ormanı manzaralı Gökorman’ın taksitleri ise 3 bin 300 lira olarak uygulanıyor.

Sinpaş’ın Denizli’de yükselen projesi Aqua City’de ise aylık 1.790 lira sabit taksitle ev sahibi olma imkanı sunuyor.