İstanbul AYŞE ÖZYILMAZEL’DEN BABASI NECO’YA 50’NCİ YILA ÖZEL SÜRPRİZ COVER

AYŞE ÖZYILMAZEL’DEN BABASI NECO’YA 50’NCİ YILA ÖZEL SÜRPRİZ COVER

03.09.2014 - 11:46 | Son Güncellenme:

.

AYŞE ÖZYILMAZEL’DEN BABASI NECO’YA 50’NCİ YILA ÖZEL SÜRPRİZ COVER

Şarkıcı Ayşe Özyılmazel babası Neco’nun sanat hayatının 50’nci yılı nedeniyle, Neco’nun yıllar önce Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye’yi temsil ettiği “Hani” adlı parçayı tekrar seslendirdi.
Şarkıcı Ayşe Özyılmazel, 50’nci sanat yılını dolduran babası Neco’nun 1982 yılında Eurovision şarkı yarışmasında seslendirdiği “Hani” isimli parçayı yeniden seslendirerek, babasına sürpriz yaptı. 50’nci yıla özel Ersay Üner tarafından yeniden aranje edilen ve Borusan Flarmoni orkestrasının da eşlik ettiği bu unutulmaz şarkı, Ayşe Özyılmazel tarafından seslendirildi.
Ayşe Özyılmazel’in yeniden seslendirdiği parçaya yönetmen Gülşen Aybaba Pin-up, retro, helenistik gibi 8o’lerden bu yana moda olan bir çok konsept ile çok keyifli bir klip hazırladı. Çeşme’de çekilen klibin styling çalışmasını İpek Ersoy’un üstlendiği ve birbirinden renkli anların yansıdığı klipte Ayşe Özyılmazel’e kardeşi Leyla Özyılmazel ve babası Neco eşlik etti.
Neco’nun sanat hayatındaki 50’nci sanat yılına özel “Hani” parçası için yapılan özel cover çalışması çok yakın bir zamanda DMC etiketiyle sevenleriyle buluşacak.
50 yıllık müzik hikayesini 24 Eylül’de BKM Organizasyonu ve Inhouse İletişim’in katkılarıyla Avea Yıldızlı Geceler Açıkhava etkinliklerinde sahneye taşıyacak olan Neco’ya, Garo Mafyan yönetiminde, Türkiye’nin en ünlü müzisyenlerinden oluşan dev orkestra beraberliğinde Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Yalın, Nükhet Duru, Emre Altuğ ve kızı Ayşe Özyılmazel gibi sürpriz isimler, sürpriz performanslarıyla eşlik edecek.