Gündem Ayşenur Balcı kimdir?

Ayşenur Balcı kimdir?

28.07.2015 - 10:04 | Son Güncellenme:

Ekranların fenomen yarışması Bu Tarz Benim ile tanınan Ayşenur Balcı adından sıkça söz ettiriyor. Son olarak canlı yayın sitesi Periscope'ta verdiği görüntülerle dikkatleri üzerine çeken Ayşenur Balcı kimdir? İşte Ayşenur Balcı'dan son haberler..

Ayşenur Balcı kimdir

Daha önce verdiği çıplak pozlarla adından söz ettiren Ayşenur Balcı bu defa sınırı aştı.

Haberin Devamı

BİR ERKEKLE ÜSTSÜZ

Mobil telefonlarda canlı yayın yapılan uygulama Periscope'ta üstsüz yayın yapan Balcı, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Yanında bir erkek arkadaşıyla binlerce kişiye görüntü veren ünlü ismin yaptığı yayına kimse anlam veremedi.

AYŞENUR BALCI KİMDİR?

Bu Tarz Benim yarışmasının en dikkat çeken isimleri arasındaki yerini alan Ayşenur Balcı, 1994 doğumlu olup, İstanbul'da yaşamaktadır. Modellik ve mankenlik yapan Balcı, bunların dışında oyunculuk ve dans ile ilgilenmektedir.

Yarışmada yer aldığı dönemde Show TV'de yayınlanan Her şey Dahil programına konuk olan Ayşenur Balcı, nefesleri kesen dans performansı ile hem stüdyodakileri hem de ekranları başındakilerin dikkatini çekmişti. Ayrıca bu performanstan sonra sosyal medyada da gündem olmuştu.

Haberin Devamı

ESTETİK YAPTIRDI

Ayşenur Balcı estetik yaptırdığını da sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. "Ameliyatımın ardından sadece 7 gün geçti bugün 7. Günüm ve artık mini mini minnak bir burnum var okadar motive edici işine aşık bir doktorum var ki birşey söylememe gerek yok mutluluğum gülümsememde saklı." yazdı.

Ayşenur Balcı kimdir