Aydın AYTO FUAR SEZONUNU CE-BIT İLE AÇTI

AYTO FUAR SEZONUNU CE-BIT İLE AÇTI

15.09.2014 - 15:32 | Son Güncellenme:

.

AYTO FUAR SEZONUNU CE-BIT İLE AÇTI

Aydın Ticaret Odası (AYTO), geçen yıl başlattığı “ AYTO Uçuruyor” projesi kapsamında 2013-2014 döneminde 20 farklı fuar organizasyonu ile 1000’e yakın üyesini ziyaret ettirmişti. AYTO bu dönem de ilk fuar ziyaretini 25 üyesi ile İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen CeBIT Bilişim Eurasia-Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojileri, Uydu İletişimi, Yayıncılık, Kablo ve TV Sektörü Fuarı’na karayolu ile gerçekleştirdi.
Bilişim sektörünün en önemli fuarı olarak bilinen CeBIT Bilişim Eurasıa 2014 Fuarı, Avrasya bölgesindeki bilişim firmalarının yanı sıra içinde bilişimi kullanan tüm dikey sektör firmalarını, kamu kurumlarını ve medya kuruluşlarını buluşturdu.
Bu yıl CeBIT Bilişim Eurasıa Fuarı’nın 1 ay öne alınması ve Atlasjet firması ile AYTO protokolünün 15 Eylül’de başlayacak olması nedeniyle karayolu ile gerçekleşen ziyaret hakkında açıklama yapan AYTO Başkanı Hakan Ülken, “Atlasjet ile protokolümüz 15 Eylül’de tekrar başlayacak, bununla ilgili görüşmelerimizi tamamladık. Ancak CeBIT Bilişim Fuarı’nı karayolu ile gerçekleştirdik. Yönetim Kurulumuz karayolu ile gidilen fuarları, havayolu ile gerçekleştirilen fuar ziyaretlerindeki maliyeti eşit tutmak adına ve uzun karayolu yolculuğu nedeniyle konaklamalı katılım kararı aldı. Hafta sonunda gerçekleşen CeBIT Fuarı’nın AYTO’nun bilişim sektöründeki üyelerine hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.