Ankara Ayvacık Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Kongresi

Ayvacık Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Kongresi

13.02.2018 - 18:59 | Son Güncellenme:

.

Ayvacık Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Kongresi

ÇANAKKALE (AA) - Ayvacık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlığına yeniden Alaattin Yıldız seçildi.

Haberin Devamı

Ayvacık Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen kongrede konuşan Yıldız, esnafın her zaman yanında olduklarını ifade etti.

Esnafa her konuda yardımcı olmanın asli görevleri olduğunu ifade eden Yıldız, "Esnaflarımızdan rica ediyorum. İhtiyacınız anında kredi kullanabilmeniz için borçlarınızı mutlaka zamanında ödeyiniz. Hükümetimizin de çıkardığı torba yasayla esnaflarımıza çok büyük kolaylıklar sağlandı. Bizim kooperatifimizin toplam 568 ortağı bulunmaktadır. Bu ortaklarımızın hepsi bizim için değerlidir. Hepinize bol kazançlı günler diliyorum." diye konuştu.

Tek adayla gidilen seçimde mevcut başkan Alaattin Yıldız, güven tazeledi.

Olağan Genel Kurula, Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İbrahim Ejder, Ayvacık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Fehmi Arıkan, Ayvacık Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Solak, Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Ahmet Güler, siyasi parti temsilcileri ile esnaflar katıldı.