Cadde Ayvalık’ta Flüt Masterclass konseri

Ayvalık’ta Flüt Masterclass konseri

06.09.2016 - 15:47 | Son Güncellenme:

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, tanınmış simalarından oluşan kalabalık bir sanatsever grubunun izleyici olarak katıldığı flüt masterclass konserinde genç öğrenciler yeteneklerini sergiledi.

Ayvalık’ta Flüt Masterclass konseri

Konser sonrasında açıklamalarda bulunan İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Jülide Gündüz, 7 öğrenciden oluşan 3 günlük flüt masterclassı yaptıklarını hatırlatarak, “Öğrencilerimiz Bursa, İzmir Devlet Konservatuarlarıyla, Marmara Eğitim Fakültesi ve Mimar Sinan Üniversitesi’nde müzik eğitimleri görüyorlar. Masterclasslar genelde müzikal yarışmalar ve sınavlar öncesinde yapılan yoğun bir eğitim programı niteliğindedir. Öğrencilerimizin çoğu bir takım sınavlara hazırlanıyorlar ve bizde bu masterclass çalışmasını düzenleyerek kendilerine destek vermeye çalıştık” dedi.

Haberin Devamı

Gülhis Neşer Müzik Akademisi bünyesinde gerçekleşen masterclass konseri ile ilgili Neşer, "Akademide piyano ağırlıklı olmak üzere keman, bağlama, flüt ve benzeri birçok müzik eğitimi veriyoruz. Çamlık mevkindeki yeni binamıza taşınır taşınmaz verilen ilk masterclas konserinden memnuniyet duyuyorum" şeklinde konuştu.