Gündem Azerbaycan Cumhuriyeti 100 yaşında

Azerbaycan Cumhuriyeti 100 yaşında

31.01.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Azerbaycan Cumhuriyeti’nin 100. yaşı, Küçükçekmece Belediyesi ve Hazarfem Derneği işbirliğiyle gerçekleştirilen görkemli bir programla kutlandı.

Azerbaycan Cumhuriyeti  100 yaşında

Etkinlik, Küçükçekmece Belediyesi Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi ev sahipliğinde gerçekleşti. Programa; AK Parti Iğdır Milletvekili Nurettin Aras, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Recep Şencan, Azerbaycan İstanbul Başkonsolosu Mesim Hacıyev, Türkiye Caferileri lideri Selahattin Özgündüz ve binlerce vatandaş katıldı. Ak Parti Iğdır Milletvekili Nurettin Aras, Azerbaycan ve Türkiye’nin et ve tırnak gibi olduklarına ve ayrılmayacaklarına dikkat çekerek, “Azerbaycan Cumhuriyeti’ne nice yüzyılllar diliyorum” dedi.

Haberin Devamı

Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Recep Şencan, kutlamalara ev sahipliği yapmaktan gurur duyduklarını ifade ederek, “Azerbaycan Cumhuriyeti ve Türkiye kardeştir ve biz bu kardeşliği ebediyen yaşatacağız” diye konuştu.

Azerbaycan Cumhuriyeti  100 yaşında

Azerbaycan Cumhuriyeti Devlet Halk Dansları Topluluğu, “Menim Azerbaycanım” ve “Köroğlu Milli Balesi” ile eşsiz bir gösteriye imza attı. 80 kişilik dans topluluğunun gösterisini izleyiciler ayakta alkışladı.