Ege Azerbaycan’dan geldi şifayı İzmir’de buldu

Azerbaycan’dan geldi şifayı İzmir’de buldu

28.11.2017 - 01:07 | Son Güncellenme:

Azerbaycanlı işadamı 10 yıldan bu yana yaşadığı işitme probleminden, Medical Park İzmir Hastanesi K.B.B. Uzmanı Prof. Dr. Murat Cem Miman ve ekibi tarafından yapılan operasyonla kurtuldu; yeniden duymaya başladı.

Azerbaycan’dan geldi şifayı İzmir’de buldu

Ameliyat ile ilgili açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Murat Cem Miman, “Hastanın 20 yıldır işitme kaybı var. Birçok ülke ve şehir gezmiş. Son olarak Antalya’dan bize sevk edildi. Yaptığımız tetkiklerle hastamızın çocukluktan gelen genetik olarak her iki kulağında da sesin iletimini bozan bir kireçlenme olduğunu tespit ettik” dedi.

Haberin Devamı

Yapılan operasyonda kireçlenmiş kemiği çıkardıklarını belirten Prof. Dr. Miman, “Yerine 0.4 mm gibi çok küçük bir çapı olan teflon protez yerleştirdik. Gayet başarılı geçen ameliyatın ardından hastamızın diğer kulağını da 3 ay sonra ameliyat etmeyi planlıyoruz” diye konuştu. Ameliyattan hemen sonra duymasının iyileştiğini söyleyen Azerbeycanlı hasta, “Birçok ülke de ve şehirde farklı doktorlara gittim. Ancak ameliyat olma cesaretinde bulunamadım. Prof. Dr. Murat Cem Miman beni ikna etti ve ameliyat olmaya karar verdim. Son bir aydır kafamda çınlamalar vardı. Şu anda o ses de kesildi. Yeniden duymaya başladığım için çok mutluyum” şeklinde konuştu.

Yazarlar