Şanlıurfa Azim Varsa Engel Yoktur

Azim Varsa Engel Yoktur

28.10.2017 - 09:49 | Son Güncellenme:

.

Azim Varsa Engel Yoktur

Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Kulübü başkan ve oyuncuları, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’yı ziyaret ederek, kendilere vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ettiler.
Sporcuları makamında ağırlayan Atilla, bir süre oyuncularla sohbet etti. Bedensel engelliler basketbol takımının büyük başarılar elde ettiğini belirten Atilla, azmin karşısında hiçbir şeyin duramayacağını ifade etti.
SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ
Bu yılki hedeflerinin süper lige çıkmak olduğunu belirten Atilla, "Gerçekten elde etmiş oldukları başarı bizleri gururlandırmaktadır. Kısıtlı bütçemize rağmen güzel başarılar elde ediyoruz. Şu anda birinci ligde oynuyorlar. İnşallah hedefimiz bu yıl süper lige çıkmak olacak. Nisan ayında da Avrupa’da Euro Cap 2019 elemelerine katılacaklar. Türkiye’de Euro Cap 2019’a katılan tek ilçe olarak da ayrıca büyük bir gurur duyuyoruz. Takımımıza başarılar diliyorum" dedi.
HEDEFİMİZ SÜPER LİGE ÇIKMAK AVRUPA KUPASINI ALMAK
Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Taş da, yeni sezonda hedeflerini büyüttüklerini anlatarak, "Yeni sezonda güçlü bir kadro kurduk. Hedefimiz bu yıl süper lige çıkmak. Ayrıca Euro Cap 2019 başvurumuzu yapmıştık ve başvurumuz onaylandı. Allah kısmet ederse 2018 Nisan ayında Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Spor kulübü olarak, Avrupa kupa maçlarına katılacağız. Kupayı almak için de var gücümüzle mücadele edeceğiz. Takımımıza vermiş olduğu her türlü destekten dolay Belediye Başkanımız Menderes Atilla’ya çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.