Cadde Azra Akın'ın başrol ücreti şok etti!

Azra Akın'ın başrol ücreti şok etti!

06.10.2014 - 14:54 | Son Güncellenme:

Halil Sezai'nin yapımcılığını ve oyunculuğu üstlendiği filmi Çilek'te başrol oynayan güzel oyuncu Azra Akın'ın filmden 600 TL kazandığı ortaya çıktı. Kendini oyunculuk alanında geliştirdiği söyleyen Azra Akın saçını kazıtmayı düşündüğünü belirtti.

Azra Akının başrol ücreti şok etti

Eski Dünya güzeli Azra Akın, akrabası olan ünlü sanatçı Halil Sezai'ye büyük bir jest yaptı. Sezai'nin yapımcılığını üstlendiği 'Çilek' filminde başrol oynayan Akın, filmden sadece 600 lira kazandı.

Haberin Devamı

JESTİ KARŞILIKSIZ BIRAKMADI

Rol al­dı­ğı film­ler­den 40 bin li­ra alan Akın'ın Se­za­i'­nin fil­min­den sa­de­ce iki ay­lık si­gor­ta pa­ra­sı olan 600 li­ra al­dı­ğı or­ta­ya çık­tı. Bu jes­ti kar­şı­lık­sız bı­rak­ma­yan Se­za­i de dinlenmesi için Akın'a özel bir ka­ra­van kiraladı. Vizyonda ilgi görmeyen filmi, iki haftada 15 bin kişi izledi.

"SAÇ­LA­RI­MI KA­ZI­TABİLİRİM"

Ka­ri­ye­rini oyunculuk üzerine kuran Akın, “O­yun­cu­lu­ğu­mu ge­liş­ti­ri­yo­rum. Fark­lı rol­ler­de oy­na­mak ho­şu­ma gi­di­yor. Çi­le­k'­te sa­çı­mı kı­zı­la bo­yat­tım. Bun­dan son­ra­ki ro­lüm­de saç­la­rı­mı ka­zıt­ma­yı dü­şü­nü­yo­ru­m” dedi.