Gündem Baba Candır 2. sezon tanıtım fragmanı yayınlandı!

Baba Candır 2. sezon tanıtım fragmanı yayınlandı!

28.09.2016 - 15:48 | Son Güncellenme:

Baba Candır geçtiğimiz sezon ekrana gelen her bölümü ile izleyiciye eğlenceli dakikalar yaşattı. Sosyal medyada da sık sık gündeme gelen Baba Candır yeni sezon için geri sayım başladı. Yufkacı Salih'in kızları yeni sezonda dünya evine giriyor. İşte TRT 1 ekranlarının vazgeçilmez yapımı Baba Candır 2. sezon tanıtım fragmanı...

Baba Candır 2. sezon tanıtım fragmanı yayınlandı

TRT 1 ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi Baba Candır birbirinden eğlenceli yeni sezon fragmanı ile sevenlerinin karşısına çıktı. Yeni sezonun başında yufkacı Yusuf'un iki kızı da evleniyor. Neşeli düğün sahnelerinin yayınlandığı tanıtım fragmanı sonrası Baba Candır ne zaman başlayacak sorusu hayranlarını meraklandırdı. Ekranların sempatik dizilerinden olan Baba Candır 2.sezonu yine çok konuşulacak. İşte Baba Candır 2.sezonu ile ilgili merak edilen sorular ve cevapları...

Haberin Devamı

Başrollerinde, Settar Tanrıöğen, Melis Tüzüngüç, Uraz Kaygılaroğlu, Berna Koraltürk ve Özgün karaman'ın paylaştığı Baba Candır dizisi 41.bölümü ile 2 Ağustos Pazar akşamı sezon finali yaptı.

Geçen sezon Ağustos ayında başlayan Baba Candır 2.sezona 9 Ekim'de başlayacak.

BABA CANDIR 2.SEZON TANITIM FRAGMANI

BABA CANDIR'A İPEK TUZCUOĞLU TRANSFERİ

Baba Candır 2. sezon tanıtım fragmanı yayınlandı

Yayınlandığı günden beri ilgiyle izlenen 'Baba Candır' dizisine, bu sezon ünlü oyuncu İpek Tuzcuoğlu dahil oluyor.40 yaşlarında, güzel ve alımlı bir kadın olan, Tıp Fakültesinden üstün başarı ile mezun olmuş, idealist Nöroloji Uzmanı Profesör Doktor Elif Başaran’ı canlandıracak olan Tuzcuoğlu, dizi ekibine dahil olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, "Öncelikle TRT’ in Türkiye geneline erişimi ve son yıllarda başarılı işlere imza atmış olması seyredilme oranını fazlasıyla arttırdı. Bir oyuncu olarak bunun bir avantaj olduğunu düşünüyorum. Geçen yıldan bu yana televizyon seyircisinin çok sevdiği ve benimsediği bir aileye dahil olmuş olmayı da bir şans olarak görüyorum. Settar Tanrıöğen ve Tülay Bursa zaten yıllardır hayranlıkla seyrettiğim usta oyuncular. Genç oyuncularda gayet samimi ve sıcak bir karşılama yaptı. Zaten yönetmenimiz Emrah Kabakuşak da daha önceden çalıştığım ve başarılı bulduğum genç yönetmenlerden. MF Yapım’ın da titizlikle ve severek üzerinde durdukları bir proje. Bu sezonun sürprizleri ise Türk halkının duygusal kodlarını ve genç kuşağın komedisini iyi bilen senaristimiz Tayfun Güneyer’den gelecektir. Kah gülmeye kah ağlamaya hazır olun" dedi.
Sinema oyunculuğunun yanı sıra 'Asmalı Konak' dizisindeki 'Dicle' karakteri ile hala konuşulan İpek Tuzcuoğlu, ‘Dürüye'nin Güğümleri’, ‘Avrupa Avrupa’, ‘Aşkın Halleri’, ‘Her şey Yolunda Merkez’ ve son olarak da ‘Diğer Yarım’ dizisi ile seyirciyle buluşmuştu.

Haberin Devamı

BABA CANDIR 41.BÖLÜM SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

TRT 1 ekranlarının sıcacık aile dizisi “Baba Candır’ın 41.Bölümünde herkesi evlilik telaşı sarar. Ece, Haluk, Ceylan ve Emrecan nikah günü almak için uğraşırlar. Çifte düğünü hangi tarafın karşılayacağı aileler arasında karışıklığa sebep olur. Ceylan ve Ece gelinlik bakarken başlarına bir kaza gelir ve Ceylan çok pahalı bir gelinliği almak zorunda kalır. Gelinliği tamir ettirip iade etmek isteyen kızlar Nermin ve Bahar’ın yardımını isterler. Nermin ve Bahar’ın yardımı işleri daha da içinden çıkılmaz hale getirecektir. Kocasını, evini, ve sosyetede ki yerini kaybeden Müjde intihara kalkışır. Müjde’nin intiharı Adnan ile arasının yumuşamasına neden olur. Herkesten özür dileyen Müjde Aslı’nın ona verdiği haber ile büyük bir sınavdan geçecektir. Salih kınaydı, düğündü koştururken hastalığı şiddetlenir. Güzel başlayan düğün günü Salih’in hastalığının nüksetmesi sonucu güzel devam edebilecek midir?
Adnan Müjde’yi affedecek mi? Aslı’nın haberi ne? Düğünde yaşayacakları kötü sürpriz ne? Hepsi “Baba Candır”41. Sezon finali bölümünde yanıt buldu.

Haberin Devamı

OYUNCULAR

Settar Tanrıöğen
Uraz Kaygılaroğlu
Berna Koraltürk
Melis Tüzüngüç
Özgün karaman
Tülay Bursa
Tolga Pancaroğlu
Ertunç Tuncer
Cansu Gültekin
Fırat Albayram
Cengiz Tangör
Mehtap Altunok
Dila Bayrak
Ayfer Tokatlı
Mihriban Er
Pınar Bibin
Mehmet Ulay
Atahan Gurur Mutlu
Aydan Koptur