Gündem Baba Candır 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Baba Candır 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

09.02.2016 - 09:26 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi Baba Candır yeni bölümü için heyecan dorukta. Sıcak ve samimi öyküsüyle dizi severlerin ilgisini çeken aile dizisi Baba Candır 26. bölüm fragmanı yayınlandı. Deneyimli isimlerin yanı sıra genç yeteneklerin de kadrosunda yer aldığı dizinin yeni bölümünde Haluk, Ece'den intikam almak için kolları sıvıyor. İşte o detaylar...

Baba Candır 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Trt 1'in sevilen aile dizisi Baba Candır yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Üç çocuğuna hem babalık, hem annelik hem de "hayat koçluğu" yapmak zorunda kalmış, emektar taş fırın ustası Salih'in başından geçen bazen neşeli, bazen de hüzünlü olayları anlatan, her hafta yeni bir maceranın yaşandığı Baba Candır 26. bölüm fragmanıyla yine oldukça renkli sahnelerin sinyalini verdi. Her hafta yeni bir maceranın yaşandığı Baba Candır 26. bölümünden ilk görüntüler haberimizde!

Haberin Devamı

Yapımcılığını MF Yapım’ın, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın, senaristliğini ise Tayfun Güneyer’in üstlendiği; Başlıca rollerde Settar Tanrıöğen, Uraz Kaygılaroğlu, Tülay Bursa, Berna Koraltürk, Özgün Karaman, Melis Tüzüngüç, Tolga Pancaroğlu, Dila Bayrak, Mehmet Ulay, Mehtap Altunok, Cengiz Tangör, Selda Özbek Orpak, Fırat Albayram ve Ertunç Tuncer’in yer aldığı Baba Candır 26. yeni bölümüyle 14 Şubat Pazar akşamı TRT 1'de!

BABA CANDIR 26. BÖLÜM FRAGMANI



BABA CANDIR 26. BÖLÜM ÖZETİ

Haluk Ece’yi Affetmiyor! Salih anaokulundan kaçırdığı Ege’yi ev sakinlerinden saklamaya çalışır. Ceylan Emrecan’dan gizli kendisine iş teklif eden Rüzgar ile buluşur. Buluşma haberlere düşer. Ece Haluk’a kendini affettirmek için elinden geleni yapar ama Haluk’un Ece’yi affetmeye niyeti yoktur.