Gündem Baba Candır 36. son bölümde sürpriz gelişme!

Baba Candır 36. son bölümde sürpriz gelişme!

30.04.2016 - 13:41 | Son Güncellenme:

TRT 1'in beğenilerek izlenen dizisi Baba Candır son bölümü ile ekrana geldi. 36. son bölüm ile yayınlanan Baba Candır'da Ece ve Haluk arasındaki buzlar eridi mi? Baba Candır 36. son bölüm ve son gelişmeler haberimizde...

Baba Candır 36. son bölümde sürpriz gelişme

Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın, senaristliğini ise Tayfun Güneyer’in üstlendiği; Başlıca rollerde Settar Tanrıöğen, Uraz Kaygılaroğlu, Tülay Bursa, Berna Koraltürk, Özgün karaman, Melis Tüzüngüç, Tolga Pancaroğlu, Dila Bayrak, Mehmet Ulay, Mehtap Altunok, Cengiz Tangör, Selda Özbek Orpak, Fırat Albayram ve Ertunç Tuncer’in yer aldığı Baba Candır son bölüm ve detayları haberimizde..

Haberin Devamı

BABA CANDIR 36. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TRT 1 ekranlarının sıcacık aile dizisi “Baba Can’dır”ın 36.Bölümünde Haluk serbest bırakılır. Ece Haluk’a ona tekrar yalan söylediği için küser. Haluk Ece’ye kendini affettiremeyince ona inat olsun diye Damla’yı işe alır. Damla’nın onsuz mutlu bir hayat sürdüğünü gören Michael ülkesine geri döner. Emrecan ve Ceylan Müjde’nin pastanesini devralmak için gereken parayı denkleştirmeye çalışırlar. Şebo ve Ece Haluk’a olan kızgınlıklarında birleşip arkadaş olurlar. Haluk Şebo ve Levent’ten aynı anda kurtulmak için ikisinin arasını yapmaya çalışır.

Salih Emrecan ve Ceylan’a destek olmak amacıyla karısı için aldığı araziyi satmaya karar verir. Ceylan ise yardım için Rüzgar’a başvuracaktır.

Haberin Devamı

BABA CANDIR 36. BÖLÜM FRAGMANI

ECE HALUK'UN EVLENME TEKLİFİNİ KABUL EDECEK Mİ?

Haluk Ece’ye kendini affettirmek için süpriz bir evlenme teklifi hazırlar. Bu teklifi duyan bir yabancı Haluk’un hayatına girip hayatını altüst edecektir.TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi “Baba Candır” da bu hafta Ece Haluk’un teklifini kabul edecek mi? Emrecan ve Ceylan pastaneyi devralabilecek mi? Haluk’un hayatına kim girecek? Tüm bu soruların cevabı 36. bölümde.

BABA CANDIR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haluk ve Ece’nin kaçırılması herkesi endişelendirir. Haluk’un onları kaçıranlardan kurtulma planları başına büyük belalar açar. Nermin müştemilatta saklanan Michael’ı eve sokmak için Emrecan ve Ceylan’ın yardımı alır. Salih Michael’i bir süreliğine misafir etmeye karar verir. Michael, Damla ve Levent arasındaki yakınlaşmayı farkeder. Levent’in gerçek kimliğini öğrenen Emrecan ve Ceylan Levent’ten kurtulmak için Nermin ile birlik olurlar. Aslı Ege’nin Egemen’in eski sevgilisinin oğlu olduğunu öğrenince Egemen’e boşanmak istediğini söyleyerek babasının evine döner.

Baba evinde Aslı’yı çok daha büyük bir sürpriz beklemektedir. Salih türlü türlü badireler atlatan aileyi Pazar mangalında bir araya getirmek ister. Mangal’ın ateşi bütün aileyi terletecek ve günün sonunda en beklenmeyen kişiyi yakacaktır.TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi “Baba Candır” da bu hafta Haluk ve Ece kurtulabilecek mi? Michael’ın varlığı Damla’nın Levent’ten uzaklaşmasını sağlayacak mı? Ceylan ve Nermin Damla’yı Levent’ten soğutmak için ne yapacak. Mangal’ın ateşi günün sonunda kimi yakacak.

Haberin Devamı

OYUNCU KADROSU

HALUK-Uraz Kaygılaroğlu

ECE-Berna Koraltürk

EMRECAN-Özgün Karaman

CEYLAN-Melis Tüzüngüç

SALİH-SettarTanrıöğen

EGEMEN-Tolga Pancaroğlu

OYUNCU KADROSU

HALUK-Uraz Kaygılaroğlu

ECE-Berna Koraltürk

EMRECAN-Özgün Karaman

CEYLAN-Melis Tüzüngüç

SALİH-SettarTanrıöğen

EGEMEN-Tolga Pancaroğlu