Gündem Baba Candır 37. bölüm fragmanı nefes kesti

Baba Candır 37. bölüm fragmanı nefes kesti

02.05.2016 - 14:08 | Son Güncellenme:

TRT1'de her Pazar akşamı ekrana gelen Baba Candır yeni bölümü için heyecan dorukta. Merakla beklenen Baba Candır 37. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Dizide Haluk, Ece'yi istemeye gidiyor. Komedi tarzındaki aile dizisi Baba Candır nefes kesen yeni bölümü ve tüm detayları haberimizde...

Baba Candır 37. bölüm fragmanı nefes kesti

Ekranların merakla beklenen dizisi Baba Candır 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Settar Tanrıöğen, Uraz Kaygılaroğlu, Tülay Bursa, Berna Koraltürk, Özgün Karaman ve Melis Tüzüngüç'ün yer aldığı Baba Candır 37. yeni bölümü ile 8 Mayıs 2016 Pazar günü saat 20:00'da TRT1'de.

BABA CANDIR 37. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı


BABA CANDIR 36. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Baba Can’dır”ın 36. son bölümünde, Haluk serbest bırakılır. Ece Haluk’a ona tekrar yalan söylediği için küser. Haluk Ece’ye kendini affettiremeyince ona inat olsun diye Damla’yı işe alır. Damla’nın onsuz mutlu bir hayat sürdüğünü gören Michael ülkesine geri döner. Emrecan ve Ceylan Müjde’nin pastanesini devralmak için gereken parayı denkleştirmeye çalışırlar. Şebo ve Ece Haluk’a olan kızgınlıklarında birleşip arkadaş olurlar.

Haluk Şebo ve Levent’ten aynı anda kurtulmak için ikisinin arasını yapmaya çalışır. Salih Emrecan ve Ceylan’a destek olmak amacıyla karısı için aldığı araziyi satmaya karar verir. Ceylan ise yardım için Rüzgar’a başvuracaktır. Haluk Ece’ye kendini affettirmek için süpriz bir evlenme teklifi hazırlar. Bu teklifi duyan bir yabancı Haluk’un hayatına girip hayatını altüst edecektir.

Haberin Devamı

“Baba Candır” da bu hafta Ece Haluk’un teklifini kabul edecek mi? Emrecan ve Ceylan pastaneyi devralabilecek mi? Haluk’un hayatına kim girecek? sorusu “Baba Can’dır”ın 36. son bölümünde yanıt buldu.