Gündem Baba Candır 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle

Baba Candır 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle

27.05.2016 - 14:35 | Son Güncellenme:

Trt 1 ekranlarında yayınlanan Baba Candır 40. son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Merakla beklenen Baba Candır 41. yeni bölüm fargmanı yayınlandı. Nefes kesen sahneleriyle gündemden düşmeyen Baba Candır 41. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

Baba Candır 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Yapımcılığını Mf Yapım, yönetmenliğini ise Yusuf Pirhasan'ın yaptığı Baba Candır dün akşam son bölümü ile ekrana geldi. 41. son bölümün hemen ardından yayınlanan Baba Candır 41. yeni bölüm fragmanı izleyiciyi heyecanlandırdı. Başrollerinde Settar Tanrıöğren, Uraz Kaygılaroğlu ve Berna Koraltürk'ün rol aldığı Baba Candır 41. yeni bölümü ile 5 Haziran 2016 Pazar akşamı saat 20:00'da Trt1'de.

BABA CANDIR 41. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

BABA CANDIR 40. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TRT 1 ekranlarının sıcacık aile dizisi “Baba Candır’ın 40.Bölümünde Haluk Ece’yi ve annesini affeder. Haluk’un kazasından sonra yumuşayan Salih, Haluk’a Ece’yi istemeye gelmesini söyler. Ceylan’ın dedesi Emrecan’ı şeflik sınavına tabi tutar. İsteme günü aksilikler Haluk’un peşini bırakmaz. Haluk lanetlendiğini düşünmeye başlar. Nermin saçının kırmızıya boyanmasında Müjde’nin parmağı olduğunu öğrenir ve intikam planı yapar. Levent’in gelişi ortalığı karıştırır. Levent’ten Emrecan’ın başkasıyla evli olduğu öğrenen Mehmet Dede Ceylan’ı alıp Ürgüp’e dönmek ister. Salih Levent’in Ece ile olan ilişkisini öğrenir. Salih kendisine yalan söyleyen Ece ve Nermin’e çok kızıp bir süre gözüne gözükmemelerini söyler ve istemeyi iptal eder. Salih’in hastalığı şiddetlenir. Adnan Salih’in hastalığını daha detaylı araştırmaya karar verir. Emrecan Ceylan’ı istemek için Mehmet Dede’yi, Haluk Ece’yi istemek için Salih’i ikna etmeye çalışır. Çifte isteme gerçekleşecek midir?

Haberin Devamı

Salih Ece’yi affedecek mi? Haluk Ece’yi isteyebilecek mi? Emrecan Ceylan’a layık olduğunu Mehmet Dede’ye kanıtlayabilecek mi? Salih’in sağlık durumu ne olacak ? “Baba Candır”40.bölümde.

BABA CANDIR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

TRT 1 ekranlarının sıcacık aile dizisi “Baba Candır’ın 39.Bölümünde Annesi Bahar ile yüz yüze gelen Haluk bu durumdan hiç memnun olmaz. Bahar’a onu hayatında istemediğini söyler ve Ece’yi arkasından iş çevirmekle suçlayıp terk eder. Herkes tarafından kandırıldığını düşünen Haluk, kimsenin onu bulamayacağı şehirden uzak bir yere gider.

Emrecan Ceylan’ın arkasından Ürgüp’e gelir ve ondan af diler. Ceylan Emrecan’ı affetmek istese de Ceylan’ın dedesi buna izin vermez. Emrecan’dan Ceylan’a layık olduğunu kanıtlamasını ister. Emrecan Ceylan’ı kazanma yolunda ki ilk sınavını yükseklik korkusuna rağmen uçağa binerek verecektir. Unutkanlıkları artan Salih herkesten gizli hastaneye gider. Haluk kırsal yaşama uyum sağlayamaz ve ormanda kaybolur. Haluk’a ulaşamayan Ece ve Bahar endişelenirler. Ormanda çıkış yolunu bulamayan Haluk hastalanır ve kendinden geçer.

Haberin Devamı

BABA CANDIR OYUNCULARI

Settar Tanrıöğen
Uraz Kaygılaroğlu
Berna Koraltürk
Melis Tüzüngüç
Özgün Karaman
Tülay Bursa
Tolga Pancaroğlu
Ertunç Tuncer
Cansu Gültekin
Fırat Albayram
Cengiz Tangör
Mehtap Altunok
Dila Bayrak
Ayfer Tokatlı
Mihriban Er
Pınar Bibin
Mehmet Ulay
Atahan Gurur Mutlu
Aydan Koptur