Gündem Baba Candır 40. yeni bölüm fragmanı ekrana kililtiyor! - izle

Baba Candır 40. yeni bölüm fragmanı ekrana kililtiyor! - izle

25.05.2016 - 20:55 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi Baba Candır'da yeni bölüm heyecanı başladı. Merakla beklenen Baba Candır 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesen sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Baba Candır 40. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

Baba Candır 40. yeni bölüm fragmanı ekrana kililtiyor - izle

TRT 1'in sevilen dizisi Baba Candır'ın merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle takip edilen Baba Candır dizisi 40. bölümünde yine sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile heyecana kaldığı yerden devam eden Baba Candır'ın yeni bölüm fragmanı ve detaylarını haberimizden takip edebilirsiniz...

Baba Candır, uzun yıllar önce eşini kaybedince, üç çocuğuna hem babalık hem annelik hem de "hayat koçluğu" yapmak zorunda kalmış, emektar bir yufkacı olan Salih'in başından geçen bazen neşeli, bazen de hüzünlü olayları anlatıyor.

Yapımcılığını MF yapım üstlenlendiği, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın, senaristliğini ise Tayfun Güneyer’in üstlendiği; Başlıca rollerde Settar Tanrıöğen, Uraz Kaygılaroğlu, Tülay Bursa, Berna Koraltürk, Özgün karaman, Melis Tüzüngüç, Tolga Pancaroğlu, Dila Bayrak, Mehmet Ulay, Mehtap Altunok, Cengiz Tangör, Selda Özbek Orpak, Fırat Albayram ve Ertunç Tuncer’in yer aldığı Baba Candır 40. yeni bölümü ile 29 Mayıs 2016 Pazar akşamı saat 20:00'da Trt1'de.

Haberin Devamı

BABA CANDIR 40. BÖLÜM FRAGMANI



BABA CANDIR 40. BÖLÜM ÖZETİ

Baba Candır’ın 40.Bölümünde Haluk Ece’yi ve annesini affeder. Haluk’un kazasından sonra yumuşayan Salih, Haluk’a Ece’yi istemeye gelmesini söyler. Ceylan’ın dedesi Emrecan’ı şeflik sınavına tabi tutar. İsteme günü aksilikler Haluk’un peşini bırakmaz. Haluk lanetlendiğini düşünmeye başlar. Nermin saçının kırmızıya boyanmasında Müjde’nin parmağı olduğunu öğrenir ve intikam planı yapar. Levent’in gelişi ortalığı karıştırır. Levent’ten Emrecan’ın başkasıyla evli olduğu öğrenen Mehmet Dede Ceylan’ı alıp Ürgüp’e dönmek ister. Salih Levent’in Ece ile olan ilişkisini öğrenir. Salih kendisine yalan söyleyen Ece ve Nermin’e çok kızıp bir süre gözüne gözükmemelerini söyler ve istemeyi iptal eder. Salih’in hastalığı şiddetlenir. Adnan Salih’in hastalığını daha detaylı araştırmaya karar verir. Emrecan Ceylan’ı istemek için Mehmet Dede’yi, Haluk Ece’yi istemek için Salih’i ikna etmeye çalışır. Çifte isteme gerçekleşecek midir?

Salih Ece’yi affedecek mi? Haluk Ece’yi isteyebilecek mi? Emrecan Ceylan’a layık olduğunu Mehmet Dede’ye kanıtlayabilecek mi? Salih’in sağlık durumu ne olacak ? “Baba Candır”40.bölümde yanıt bulacak...

Haberin Devamı

BABA CANDIR 39. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Baba Candır’ın 39.Bölümünde annesi Bahar ile yüz yüze gelen Haluk bu durumdan hiç memnun olmaz. Bahar’a onu hayatında istemediğini söyler ve Ece’yi arkasından iş çevirmekle suçlayıp terk eder.

Herkes tarafından kandırıldığını düşünen Haluk, kimsenin onu bulamayacağı şehirden uzak bir yere gider. Emrecan Ceylan’ın arkasından Ürgüp’e gelir ve ondan af diler. Ceylan Emrecan’ı affetmek istese de Ceylan’ın dedesi buna izin vermez.

Emrecan’dan Ceylan’a layık olduğunu kanıtlamasını ister. Emrecan Ceylan’ı kazanma yolunda ki ilk sınavını yükseklik korkusuna rağmen uçağa binerek verecektir.

Unutkanlıkları artan Salih herkesten gizli hastaneye gider. Haluk kırsal yaşama uyum sağlayamaz ve ormanda kaybolur. Haluk’a ulaşamayan Ece ve Bahar endişelenirler. Ormanda çıkış yolunu bulamayan Haluk hastalanır ve kendinden geçer.

Haluk ormandan kurtulabilecek mi? Emrecan Ceylan'ın dedesinin testini geçebilecek mi? Salih’in sağlık durumu ne olacak? sorusu Baba Candır 39. son bölümünde yanıt buldu.