Gündem Babadan şoke eden sözler: Ölse daha iyiydi

Babadan şoke eden sözler: Ölse daha iyiydi

05.11.2014 - 18:17 | Son Güncellenme:

Adana'da satın aldıkları lüks otomobilin devir işlemleri için notere giden iki kardeş, düz yolda aşırı hız nedeniyle kaza yaptı. Mehmet Doğrubaş ve Ezgin Doğrubaş yaralı kurtulurken, olay yerine gelen baba Mustafa Doğrubaş "Ölse daha iyiydi" diye beddua etti.

Babadan şoke eden sözler: Ölse daha iyiydi

23 yaşındaki Mehmet Doğrubaş, lüks otomobili satın almak için Erkan Engin ile anlaşıp, parasını ödedi. Mehmet Doğrubaş, otomobilin devir işlemleri için kardeşi Ezgin Doğrubaş'ı da yanına alıp, notere doğru yola çıktı. Mehmet Doğrubaş'ın idaresindeki otomobil, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nda aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak refüje çarpıp takla atarak karşı şeride geçti. Ters dönen otomobil, bir süre sürüklenerek, kaldırım kenarında durdu. Kazada sürücü Mehmet Doğrubaş ile kardeşi Ezgin Doğrubaş, yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla Doğrubaş kardeşler, Özel Başkent Üniversitesi Yüreğir Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Çocuklarının kaza yaptığı haberini alıp, olay yerine gelen baba Mustafa Doğrubaş, otomobilin hurdaya dönmüş halini görünce öfkelendi. Uzun süre otomobili inceleyen Mustafa Doğrubaş'ın, "Ölse daha iyiydi" diye beddua etmesi şaşkınlık yarattı. Kaza yapan otomobil çekici yardımı ile olay yerinden kaldırıldı. Yaralı kardeşlerin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Haberin Devamı

İŞTE ŞOK SÖZLER