Muğla Babalarla Çocukları Yeşil Sahada Karşılaştı

Babalarla Çocukları Yeşil Sahada Karşılaştı

18.06.2017 - 16:03 | Son Güncellenme:

Muğla'da U11 Ligi C grubunda mücadele eden 48 Çağdaşspor'da futbol oynayan çocuklar, babalarıyla maç yaptı

Babalarla Çocukları Yeşil Sahada Karşılaştı

MUĞLA (AA) - Muğla'da U11 Ligi C grubunda mücadele eden 48 Çağdaşspor'da futbol oynayan çocuklar, babalarıyla maç yaptı.

Haberin Devamı

"Babamla Futbol Oynuyorum" etkinliği kapsamında Menteşe ilçesi Kötekli Mahallesi'ndeki bir sahada düzenlenen karşılaşmada babalar, çocuklarıyla futbol oynayarak hem Babalar Günü'nü kutladı hem de minik sporculara moral verdi.

Minik futbolcular sahaya "Tüm Babalarımızın Babalar Günü Kutlu Olsun" yazılı pankartla çıktı.

Grubunda 27 puanla ikinci sırada yer alan çocuklarının motivasyonlarına katkı sağlamak için top koşturan babalar, sahada gösterdikleri performansla izleyenlerin beğenisini topladı. Müsabakayı izleyen anneler de çocuklarına ve eşlerine destek verdi.

48 Çağdaş Spor Kulüp Başkanı Oktay Uyar, gazetecilere yaptığı açıklamada, babaların ve çocukların müsabakasının keyifli geçtiğini söyledi.

Haberin Devamı

Babaların oğullarının kahramanı olduğunu belirten Uyar, "Çocuklar babalarını örnek alsın, birbirlerinin arasındaki bağ kopuk olmasın diye böyle bir etkinlik düzenledik. Eski kuşaklara göre artık yeni kuşaklar daha farklı. Babalar, aileler, çocuklara daha çok düşkün, daha çok ilgili. İlk etkinlikler biraz amatör oldu ama önümüzdeki yıllarda geliştireceğiz." dedi.

48 Çağdaşspor takımının kalecisi Rüzgar Uyar, babaları ile futbol oynamaktan keyif aldıklarını söyledi. Uyar, etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti.

48 Çağdaş Spor Kulüp Antrenörü Oğuzhan Avcı da 3 yıl önce Altınordu Futbol Okulu olarak spor camiasına adım attıklarını ve bu yıl kendi kulüplerini kurduklarını ifade etti.

Her yıl Babalar Günü’nde bu etkinliği düzenlediklerini vurgulayan Avcı, "Amacımız burada bir aile olmak. Babalar sağ olsunlar desteklerini hiçbir zaman esirgemiyorlar. Bu kadar işin arasında her antrenmana, her maça geliyorlar. Bizim amacımız babalar hem burada kaynaşsın, hem evlatları ile zaman geçirsin." diye konuştu.

Maçın ardından çocuklar, ellerini öptükleri babalarına karanfil verdi.