Gündem Babam ve Ailesi 13. final bölümüyle nefesleri kesti!

Babam ve Ailesi 13. final bölümüyle nefesleri kesti!

11.12.2016 - 16:04 | Son Güncellenme:

Babam ve Ailesi 13. bölümü ile sürpriz bir kararla final yaptı. Ekranlara veda eden Babam ve Ailesi dizisinde dün akşam Suzan, Kemal'in ve çocuklarının yokluğuna dayanamayarak hayatına son vermek istedi. Babam ve Ailesi 13. final bölümü özeti haberimizde yer alıyor...

Babam ve Ailesi 13. final bölümüyle nefesleri kesti

Babam ve Ailesi 13. son bölümüyle dün akşam final yaptı. Güçlü kadrosu ve farklı hikayesiyle beğenilen dizi Babam ve Ailesi reytinglerden dolayı erken final yapmak durumunda kaldı.

Haberin Devamı

Başrollerinde Bülent İnal, Ayça Bingöl, Ceyda Düvenci’nin yer aldığı Babam ve Ailesi 13. final bölümü ile 12 Aralık Pazartesi akşamı Kanal D'deydi.



BABAM VE AİLESİ 13. FİNAL BÖLÜMÜ ÖZETİ

Babam ve Ailesi final bölümünde Suzan, Kemal'in ve çocuklarının yokluğuna dayanamayarak hayatına son vermek ister!

Suzan, Kemal'in ve çocuklarının yokluğuna dayanamayarak hayatına son vermek ister. Kemal, Suzan'ı tekrar hayata bağlamaya çalışırken, Nilgün’ün tüm bu olanlara şahit olmasına çok üzülecektir. Suzan kendine geldiğinde, Macide ve Tamer’in bütün kirli oyunlarını açığa çıkarmak için uğraşır. Bu sırada, en büyük desteği Kemal'den görecektir. Nilgün, zor anlar yaşasa da içindeki aşka olan inancını asla kaybetmez, bütün gücüyle Kemal'e sarılır.

BABAM VE AİLESİ 13. FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI



BABAM VE AİLESİ NEDEN FİNAL YAPTI?

Eylül ayında yayınlanmaya başlayan Babam ve Ailesi, reytinglerde istenilen sonuçları alamamıştı. Pazartesi günleri İçerde, Paramparça, Kırgın Çiçekler ve O Ses Türkiye gibi zorlu rakipleri karşısında reytinglerde tutunamayan dizi erken final yapacak. Babam ve Ailesi’nin Pazartesi yayınlanan 12. bölümü reytinglerde 15. sırada yer alabilmişti.

Haberin Devamı

BABAM VE AİLESİ KONUSU NEDİR?

Tanınmış işadamı Kemal İpekçi, İstanbul’da karısı Suzan, çok sevdiği çocukları Mert ve Çiçek ile imrenilecek bir hayat sürerken, Kemal İpekçi’nin oğlu Mert’in başından geçen bir olay ile Adana’da kimselerin bilmediği bir ailesi daha olduğu ortaya çıkar. Gençlik aşkı Nilgün ve ikizleri Kadir ile Hasret o güne kadar Adana’da gözlerden uzak yaşamışken, Kemal de yıllarca ikili bir hayat sürmek zorunda kalmıştır. Ancak gerçekler açığa çıktıktan sonra Kemal hem yarım kalan aşkına hem de çocuklarına sahip çıkmak için hiç beklemediği olaylarla savaşmak zorunda kalacaktır.

Oyuncular : Ayça Bingöl (Nilgün), Bülent İnal (Kemal), Ceyda Düvenci (Suzan), Sercan Badur (Mert), Erdem Akakçe (Fadıl), Emel Göksu (Macide), Caner Şahin (Kadir), Eva Dedova (Ece), Sera Kutlubey (Hasret), Can Albayrak (İbo) , Zeynep Doğa Doğuşlu (Çiçek), Hakan Altuntaş (Rıza), Sezin Bozacı (Emine), Ecem Simge Yurdatapan (Yelda), İlker Özer (Kerim), Kubilay Karslıoğlu (Ahmet), Fulya Ünvan (Filiz), Emre Başer (Dr.Orhan), Tuna Kırlı (Spor Hocası), Taygun Sungar (Caner)