Gündem Babam ve Ailesi 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Babam ve Ailesi 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

17.10.2016 - 11:14 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarında yayınlanan Babam ve Ailesi reyting listelerini alt üst etmeyi sürdürüyor. Son yayınlanan 5. bölümüyle nefesleri kesen Babam ve Ailesi 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Babam ve Ailesi Pazartesi akşamları Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor...

Babam ve Ailesi 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Suzan'ın hain planını öğrenen Nilgün, Suzan'ı tehdit etti. Kadir, Hasret'in kaçırılması yüzünden dayısıyla yüzleşti. Başrollerinde bülent inal, Ayça Bingöl, Ceyda Düvenci, Caner Şahin yer aldığı Babam ve Ailesi dizisi yeni bölümü ile 17 Ekim 2016 Pazartesi akşamı Kanal D'deydi.

Haberin Devamı

BABAM VE AİLESİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BABAM VE AİLESİ 5. BÖLÜM ÖZETİ

Nilgün, Kemal’in evlilik teklifini kabul eder. Kemal, Nilgün ve çocuklarını alıp İstanbul’a döner. Hasret’i kaçırtanın dayısı Fadıl olduğunu öğrenen Kadir, Fadıl’ın kendileri ile birlikte İstanbul’a gelmesine izin vermez. Suzan’ın, ameliyat sırasında oğlunu öldürtmeye çalıştığını öğrenen Nilgün, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Bunu kendisinden saklayan Kemal’le kavga eder. Sinirleri alt üst olan Suzan, Kemal’in evlenecek olmasının suçunu Mert’e yükler. Bu suçlamanın yükünü kaldıramayan Mert, Kadir’le buluşarak bu işi kökten çözmeye karar verir!

Kemal, yıllarca ikili bir hayat sürmek zorunda kalmıştır. Gerçekler açığa çıktıktan sonra Kemal hem yarım kalan aşkına, hem de çocuklarına sahip çıkmak için hiç beklemediği olaylarla savaşmak zorunda kalacaktır.

Haberin Devamı

BABAM VE AİLESİ DİZİSİNDEN KRİZ YANITI!

Kanal D ekranlarında yayınlanan dizinin setinde yönetmen krizi yaşandığı iddia edilmişti. Kanal D ekranında 5. bölümüyle izleyiciyle buluşan "Babam ve Ailesi" dizisinin yapımcısı Gold Film, dizinin yönetmeni Nihat Durak'la sık sık problem yaşandığı gerekçesiyle yeni bir yönetmen arayışına gidildiği yönündeki iddiaları yazılı bir açıkalmayla yalanladı.

İşte, Gold Film'in o açıklaması:

"Yapımcılığını Gold Film' in üstlendiği, Kanal D ekranlarında yayınlanan Babam ve Ailesi dizisinin yönetmeni Nihat Durak ile ilgili çıkan haberler tamamen asılsızdır.

Dizimizin yönetmeni Nihat Durak, set ekibi ve oyuncularla herhangi bir problem yaşamamaktadır. Set tüm hızıyla devam etmektedir."

BABAM VE AİLESİ KONUSU

Tanınmış işadamı Kemal İpekçi, İstanbul’da karısı Suzan, çok sevdiği çocukları Mert ve Çiçek ile imrenilecek bir hayat sürerken, Kemal İpekçi’nin oğlu Mert’in başından geçen bir olay ile Adana’da kimselerin bilmediği bir ailesi daha olduğu ortaya çıkar. Gençlik aşkı Nilgün ve ikizleri Kadir ile Hasret o güne kadar Adana’da gözlerden uzak yaşamışken, Kemal de yıllarca ikili bir hayat sürmek zorunda kalmıştır. Ancak gerçekler açığa çıktıktan sonra Kemal hem yarım kalan aşkına hem de çocuklarına sahip çıkmak için hiç beklemediği olaylarla savaşmak zorunda kalacaktır.