Gündem Babasını ziyarete gidecekti şehit oldu

Babasını ziyarete gidecekti şehit oldu

29.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Hakkâri’ye 35 kilometre uzaklıktaki Çukurca yolu üzerinde bulunan merkeze bağlı Oğul köyü kırsalında çıkan çatışmada yaralanan Özel Harekât polisi Muhammet Ali Mevlüt Dündar (25) kurtarılamayarak şehit oldu.

Babasını ziyarete gidecekti  şehit oldu

Dündar’ın bugün memleketi Karaman’da hastaneye kaldırılan felçli babasını ziyarete geleceği öğrenildi.
Güvenlik güçleri önceki gece Oğul köyü kırsalında bir grup PKK’lı teröristle karşılaştı. Çıkan çatışmada yaralanan Dündar, kaldırıldığı Hakkari Devlet Hastanesi’nde kurtarılamayarak şehit oldu.
‘Babası yoğun bakımda’
Karaman Emniyet Müdürlüğü Yetkilileri, Özel Harekât polisi Dündar’ın şehadet haberini vermek için ailesinin oturduğu Koçak Dede Mahallesi’ndeki evine gitti. Felçli olduğu öğrenilen şehidin babası İdris Dündar’ın da önceki akşam rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı ve eşi Şerife Dündar’ın da hastanede olduğu öğrenildi. Bunun üzerine Karaman Devlet Hastanesi’ne giden İl Emniyet Müdürü Levent Tutuk, baba yoğun bakımda olduğu için şehadet haberini hastanedeki anne Şerife Dündar’a verdi. Haberi alan anne Dündar gözyaşlarına boğuldu. Şehit Dündar’ın hastaneye kaldırılan babasını ziyaret etmek için izinli olarak Karaman’a gelmeye hazırlandığı öğrenildi. Dündar’ın bekar olduğu ve 2’si kız 5 kardeşinin bulunduğu öğrenildi.

Haberin Devamı


‘İntikamını alacağız’
Şehit Muhammet Ali Mevlüt Dündar için Hakkâri’de tören düzenlendi. Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı’nda düzenlenen törende konuşan İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, “Silah arkadaşların olarak, beynini kiraya vermiş bu sırtlan sürüsünü, arkalarındaki çete başlarını er veya geç tetiği çeken parmakları kırıp başlarını ezerek intikamını alacağız” dedi.