Gündem Babasının mezarı başında intihar etti

Babasının mezarı başında intihar etti

25.04.2016 - 16:08 | Son Güncellenme:

Döviz bürosu sahibi Mehmet Öğretir babasının mezarı başında intihar etti.

Babasının mezarı başında intihar etti

Kayseri’de döviz bürosu sahibi 51 yaşındaki Mehmet Öğretir, girdiği bunalım sonucu babası Osman Öğretir’in mezarı başında tabancayla kendini vurarak intihar etti.Merkez Melikgazi İlçesi’ndeki mezarlık görevlileri, Taşlıburun 6’ncı Kapı girişine yaklaşık 100 metre uzaklıktaki mezarların arasında bir kişinin hareketsiz yattığını görünce durumu polise bildirdi. İhbar üzerine mezarlığa çok sayıda polis ekibi ve sağlık ekibi gönderildi. Sağlık ekipleri, mezarlar arasında yatan kişinin başından vurularak öldüğünü belirledi.

Haberin Devamı

Polis, mezarlar çevresinde şerit çekerek güvenlik önlemi aldı ve Olay Yeri İnceleme ekipleri de ceset ile çevresinde araştırma yaptı. Kendisine ait ruhsatlı tabancasını başına dayayarak tetiği çekip intihar eden kişinin, Melikgazi İlçesi Bankalar Caddesi’nde döviz bürosu sahibi Mehmet Öğretir olduğu belirlendi. Öğretir’in bir süredir ekonomik zorluk çektiği ve son zamanlarda da ailevi sorunlar yaşadığı belirtildi.

İntihar eden Öğretir’in, sabah saatlerinde 2000 yılında vefat eden babasının mezarının başına geldiği, bir süre dua ettikten sonra cep telefonuyla ailesini arayıp intihar edeceğini bildirdiği ve daha sonra tetiği çektiği kaydedildi. Yapılan incelemenin ardından Öğretir’in cenazesi, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.