Gündem Bade İşcil kimdir?

Bade İşcil kimdir?

21.06.2016 - 17:01 | Son Güncellenme:

2013 yılında dünyaevine giren Bade İşçil-Malkoç Süalp çiftinin evliliği dün bitti. İşadamı Süalp, hakime 'Lütfen bizi boşayın, iki taraf da kurtulsun' diye rica etti. Boşanma ile gündeme gelen Bade İşçil kimdir? İşte merak edilen detaylar...

Bade İşcil kimdir

Aylardır büyük kavgalara, karşılıklı suçlamalara sahne olan Bade İşçil-Malkoç Süalp evliliği sona erdi.
Çift, dün Çerkezköy Adliyesi'nde görülen davayla anlaşmalı olarak boşandı. İmzalanan anlaşma gereği, boşanma protokolü açıklanmadı.
Çerkezköy'deki boşanma davasına çiftin avukatları katıldı. Yapılan anlaşmadan her iki taraf da memnun olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Bade İşcil kimdir

BADE İŞCİL KİMDİR?

Bade İşçil (d. 8 Ağustos 1983, İstanbul), Türk oyuncu.Bade Sualp İşçil, 8 Ağustos 1983 yılında İstanbul'da doğdu. Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tasarım Bölümünden mezun oldu. İlk kez, 2007'de Cine5 kanalında yayınlanan Metropol Cafe isimli komedi dizisinde rol aldı. 2009-2011 yılları arasında Ay Yapım'ın Ezel dizisinde "Şebnem Sertuna" karakterini canlandırdı. Ezel adlı dizi bittikten sonra Kuzey Güney dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı.

Soyadı herkes tarafından bilindiği gibi İşçil değil, İşcil'dir. Bade İşcil, Mart ayında tanıştığı iş adamı Malkoç Sualp ile 31 Mayıs 2013'te evlendi ve bu evlilikten Azur isminde bir erkek çocuk dünyaya getirdi. 2015 yılında, Muhteşem Yüzyıl-Kösem adlı dizide rol aldI.

Yazarlar