Mardin Bağcılar Belediyesi Nusaybin'de İftar Verdi

Bağcılar Belediyesi Nusaybin'de İftar Verdi

18.06.2017 - 23:14 | Son Güncellenme:

İstanbul'un Bağcılar İlçe Belediyesince Mardin'in Nusaybin ilçesinde iftar programı düzenlendi Bağcılar Belediye Başkanı Çağırıcı: "Memleketlerimiz birbirine uzak olsa bile aynı coğrafyanın gülüyüz"

Bağcılar Belediyesi Nusaybinde İftar Verdi

MARDİN (AA) - İstanbul'un Bağcılar İlçe Belediyesi, Mardin'in Nusaybin ilçesindeki vatandaşlara iftar verdi.
Tarihi Zeynel Abidin Camisi'ndeki programa katılan Nusaybin Belediye Başkan Vekili Ergün Baysal, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı vatandaşlarla sohbet etti, çocuklarla yakından ilgilendi.
Çağırıcı, Nusaybinlilerle iftarda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.
Bağcılar'ın 750 bin nüfusuyla İstanbul'un büyük ilçelerinden biri olduğunu belirten Çağırıcı, "Mevcut nüfusun içerisinde Anadolu’nun tüm renklerini barındırdığı gibi Mardinli, Nusaybinli hemşerilerimizle birlikte yaşıyoruz. Memleketlerimiz birbirine uzak olsa bile aynı coğrafyanın gülü, aynı kültüre ve inanca sahip olarak ne kadar Giresunluysak ne kadar İstanbulluysak o kadar Mardinliyiz. Bunu canı gönülden söylüyoruz." diye konuştu.
Nusaybin Belediye Başkan Vekili Baysal ise ramazanda paylaşmanın önemine değinerek, bunun hem İslam dininin gereği olduğunu, hem de toplumsal hayatta birbirinin derdinden anlamayı sağladığını söyledi.