Ankara Bağcılar'da Öğrencilerin Sömestir Tatili

Bağcılar'da Öğrencilerin Sömestir Tatili

01.02.2018 - 11:11 | Son Güncellenme:

.

Bağcılarda Öğrencilerin Sömestir Tatili

İSTANBUL (AA) - Bağcılar'da öğrenciler yarıyıl tatilini belediye bünyesindeki 16 bilgi evinde etkinliklere katılarak değerlendiriyor.

Haberin Devamı

Bağcılar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, karnesini alan 21 bin 628 öğrenci, tatil süresince boş kalmamak ve yararlı zaman geçirmek için bilgi evlerinde verilen halk oyunları, resim yapma, modern dans, müzik, fotoğraf, el sanatları ve benzeri kurslara katıldı.

Çocuklar bilgi evlerinde ilgi ve yeteneklerine göre kurslar alıyor. Bazıları davul çalarak veya halay çekerek stresini atarken bazıları da eline fırçayı alıp becerisini tuvale yansıtıyor. Yoğun ilgi gören kurslarda minikler hem eğlenerek hem de öğrenerek tatilin tadını çıkarıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Tatilde de olsa çocuklarımızın yanındayız. Onların zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri için tüm imkanlarımızı sunuyoruz. 15 gün süren kış tatilinde çocuklarımız bilgi evlerimizi boş bırakmadı. Kendilerini tebrik ediyorum ikinci dönemde de başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Bağcılar Belediyesi bünyesinde 16 bilgi evinde kayıtlı 42 bin 699 öğrenci, 64 kulübün verdiği eğitimden yararlanıyor.