Gündem Bağdat Caddesi'nde tehlikeli hareketler

Bağdat Caddesi'nde tehlikeli hareketler

08.05.2016 - 17:30 | Son Güncellenme:

Son günlerde ölümlü kazaların sık görüldüğü Bağdat Caddesi'nde bir otomobil sürücüsünün trafiği tehlikeye sokacak hareketler yapması polisi harekete geçirdi.Gözaltına alınan sürücünün ehliyetine el kondu 199 lira ceza kesildi.

Bağdat Caddesinde tehlikeli hareketler

Bağdat Caddesi, Suadiye mevkiinde bugün saat 04.30 sıralarında 35 EFE 36 plakalı aracın otomobili kullanan sürücü aracın arka tarafını farklı yönlere savurma yöntemi olarak bilinen spin atarak hızla ilerlemeye başladı. Caddede aniden sağ şeritten sol şeride geçerek tehlikeli ilerleyen otomobili görenler polise peş peşe ihbarda bulundu. DHA’nın da görüntülediği bu tehlikeli araç kullanımında trafiğin seyrek olması olası bir kazayı önledi. Otomobil kısa sürede gözden kaybolurken polis, ihbarları değerlendirerek araç sürücüsünün tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.

Haberin Devamı

O SÜRÜCÜNÜN CEZASI: 199 LİRA

Bağdat Caddesi'nde bugün tehlikeli araba kullanırken kameralara yansıyan sürücü polis merkezine getirildi. Bağdat Caddesi, Suadiye mevkiinde bugün saat 04.30 sıralarında 35 EFE 36 plakalı otomobili kullanan sürücü aracın arka tarafını farklı yönlere savurarak hızla ilerlerken kameralara yansımıştı. Sürücü O.B.S. öğlen saatlerinde ifadesine başvurulmak üzere Kadıköy Bostancı Polis Merkezi'ne getirildi. Ehliyetine el konulan sürücü, trafiği tehlikeye attığı için 199 lira para cezasına çarptırıldı. Aracın sigortası ve trafik muayenesinin bulunmadığı öğrenildi. Araç çekici ile otoparka çekildi.