Ankara Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

08.11.2018 - 14:07 | Son Güncellenme:

.

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

ANTALYA (AA) - Antalya Valisi Münir Karaloğlu, çocukların ve gençlerin her türlü bağımlılıktan uzak tutulması gerektiğini bildirdi.

Haberin Devamı

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, valilik salonunda yapılan "Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı"nda konuşan Karaloğlu, bağımlılıkla mücadelede kurumlar arası işbirliğinin önemine değindi.

Bağımlılığın ciddi bir problem olduğunu belirten Karaloğlu, şunları kaydetti:

"Çocuklarımızı, gençlerimizi her türlü bağımlılıktan uzak tutmalıyız. Bu belaya bir kere bulaşılınca kurtuluşu çok zor oluyor. Önemli olan çocuklarımızı hiç bulaşmadan muhafaza etmek, korumak. Bu noktada tüm kurum yetkililerinin bağımlılığa karşı hassasiyetle yaklaşması gerekiyor. "

Karaloğlu, sadece emniyet ve jandarmayla değil başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile müftülük olmak üzere tüm kurumların sorumluluğu olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Toplantıya Vali Yardımcısı Hamdi Bolat, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, kurumların il müdürleri ile bağımlılıkla ilgili uzman ve yetkililer katıldı.