Dekorasyon Bahar temizliğinde hijyen zamanı

Bahar temizliğinde hijyen zamanı

04.04.2016 - 17:20 | Son Güncellenme:

Baharın gelmesiyle evlerde bahar temizliği vakti de geldi. Bahara hazırlanan evlerde yapılan dip bucak temizlik, kullanılan yanlış yöntemlerle çoğu zaman eksik ve yetersiz kalır.

Bahar temizliğinde hijyen zamanı

Kullanılan ürünlerin kalitesiz olması veya çamaşır suyunun yeterli kullanılmaması,evlerin tamhijyene kavuşmasına engel olur. Buda beraberinde baharın güzel havasıyla birlikte evinize saklanan tozları ve olası hastalıkları sizden ve ailenizden uzak tutamaz. Yapmış olduğunuz bahar temizliğinde gerçek hijyen sağlayan yoğun kıvamlı çamaşır sularının kullanılması evinize temizlikle birlikte hijyeni de getirecektir.

Bahar temizliği yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli konulardan biri ise banyo ve mutfak temizliğidir. Çünkü mikropların en yoğun şekilde barındığı bu bölgeler herkesin ortak kullanım alanları oldukları için hastalıkların da başlangıç yeridir. Bu yüzden banyo ve mutfağınızdaki yüzeyleri mutlaka yoğun kıvamlı çamaşır suyu kullanılarak temizlemeniz gerekiyor. Böylece banyo ve mutfağı sadece temizlemekle kalmayıp ayrıca gerçek hijyen de sağlamış olursunuz.

Tabii ki de bahar temizliği sadece banyo ve mutfağı temizlemekle bitmiyor. Ailenizin sağlığı için tertemiz bir salona, iyice havalandırılmış odalara ve en önemlisi hijyeni içinde barındıran bir eve sahip olmanız gerekiyor. Eminiz evin her noktasında hijyeni nasıl sağlayabiliriz diye düşünüyorsunuzdur. Aslında bunun püf noktası ultra çamaşır suyundan geçiyor. Evinizde kullandığınız kıvamlı çamaşır suyu aslında evinizi koruyarak sizi de koruma altına alıyor. Böylece evinizin kapılarını hijyenik bir bahara açılıyor.

Bu bahar sizde hijyen dolu bir banyoya, hijyenik bir salon ve mutfağa, hatta hijyenik bembeyaz çamaşırlara sahip olmak istiyorsanız çamaşır suyunu evinizde eksik etmeyin. Her köşede, her temizlik yaptığınız alanda ultra yoğun kıvamlı çamaşır suyunu gönlünüz rahat bir şekilde kullanın, bir bahara %100 hijyenle girin.

Yazarlar