Geri Dön

Kişnişli tavuk tarifi

Farklı bir lezzet arıyorsanız hem pratik hem leziz olan bu tarifi denemelisiniz!

Kişnişli tavuk tarifi
  • Ocakta
  • 4 - 6 Kişilik
  • 20 dk (Hazırlanma Süresi)
  • 30 dk (Pişirme Süresi)

Malzemeler

- 30 gram salsa sosu
- 1 adet misket limonu suyu
- 1/3 su bardağı kıyılmış kişniş
- 1 yemek kaşığı pul biber
- Yarım çay kaşığı kimyon
- 1.5 kg kemiksiz, derisiz tavuk göğsü
- İsteğe göre lavaş

Kişnişli Tavuk Nasıl Yapılır?

- Tencereye salsa sosunu, limon suyunu, kişnişi, kimyonu ve biberleri koyun. Karıştırın.

- Tavuğu da aynı tencereye koyun ve üzerini salsa soslu karışımla kapatın.

- Tavuk yumuşayana kadar pişirin.

- Pişen tavukları isterseniz lavaş içine koyarak ya da kendi halinde servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun!

Yediğim İçtiğim Sizin Olsun | İlk Defa Ekşili Levrek Yaptık Yediğim İçtiğim Sizin Olsun'un yepyeni bölümünde Gülşah Karaman, Şef İbrahim Bayraktar ile birlikte Ekşili Levrek yaptı ve dünyanın en iyi tatlısı olarak seçtiği Kestaneli Helvaniyi tattı! Keyifli seyirler...
Yazarlar

Sıradaki Haber