Siyaset Bahçeli'den flaş açıklamalar!

Bahçeli'den flaş açıklamalar!

26.07.2016 - 10:45 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Bahçeliden flaş açıklamalar

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Haçlı operasyonu hala işbaşında 12 Eylül'de 'bizim çocuklar kazandı' diyorlardı, çok şükür 15 Temmuz'da onların gayrimeşru çocukları kaybetti" dedi.

Haberin Devamı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Baskanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında "Kudüs'ün kapısına dayanan Haçlı operasyonu hala işbaşında, hala görevdedir. Fetullahçı Terör Örgütü bunların Türkiye'ye tutunmuş ortakçılardır. 12 Eylül'de 'bizim çocuklar kazandı' diyorlardı, çok şükür 15 Temmuz'da onların gayrimeşru çocukları kaybetti" dedi. Bahçeli'nin bu sözleri MHP gurubu tarafından ayakta alkışlandı.

"15 TEMMUZ GÜNDEMİ ALLAK BULLAK ETTİ"

MHP Grup Toplantisi'nda konusan Bahçeli, FETÖ'cü teröristlerin 15 Temmuz darbe girisimi ile Türkiye gündemini allak bullak ettigini belirterek, tartismalarin seyir ve siklet merkezini degistirdiklerini kaydetti.

"PENSİLVANYALI KATİLLER! ŞEREFSİZDEN ASKER OLMAZ"

Haberin Devamı

Bahçeli, "15 Temmuz Türkiye için ayni zamanda bir esiktir, ayni zamanda bir dönüm noktasidir. Yillarca TSK'ya ahlak ve yasa disi yollarla sizan ve sirayet eden FETÖ'cü alçaklar, en sonunda Türk milletine silah dogrultmus, mermi ve bomba yagdirmistir. Asker kamuflajina bürünmüs Pensilvanyali katiller, Türkiye'yi atese vermek, vatana kast etmek, millete kiymak amaciyla Türk tarihinde çok nadir görülebilecek bir ihanet ve rezalete imza atmislardir. Bir defa su gerçegi yalin bir dil ve üslupla netlestirmemiz lazimdir; 15 Temmuz FETÖ'cü kalkismaya karisan kim varsa, bu hain tesebbüse kim ortak olmussa, ismi, unvani, mevki ne olursa olsun Türk askeri degildir, asla da olmayacaklardir. Türk askeri sereflidir, onur sahibidir. Vatan ve millet sevgisinin bedeli de gerektigi zaman caniyla, kaniyla ödemektedir. Serefsizden asker olmaz, olana da asker denmez" ifadesini kullandi.

"HAÇLI İŞBİRLİKÇİLERİ"

15 Temmuz gecesi Türkiye'nin tepesinde kanunsuz uçak uçurup, helikopter gezdirenlerin Haçli isbirlikçisi oldugunun altini çizen Bahçeli, sunlari söyledi:

"Bu masalari tutan eller kirlidir, kanlidir ve alayi birden Türk'ün ezeli ve ebedi düsmanlaridir. Tarihimizde hiç görülmemis, hiç de yasanmamis ne varsa 15 Temmuz gecesinden 16 Temmuz sabah saatlerine kadar vuku bulmustur. Türkiye zor ve çetin günlerden geçmistir. Türk milleti varligina biçilen kefeni son anda yirtip atmistir. Fethullahçi Terör Örgütü devleti ur gibi sarmistir. Medyadan egitime, sagliktan adalete, yargidan emniyete, TSK'dan sivil toplum kuruluslarina kadar her yere çöreklenmislerdir. Hain ve hasmane emeller yillarca din kisvesi altinda üremis, himmet ve hidayet adiyla kuytu köselerde gizlenmis, güçlenip ortaya çikmak için uygun zaman ve semin kollamistir. Manevi duygulari sömüren takiyye ustalari aslinda direkt kiliseye hizmetkarlik yapmislar, oradan emir ve icazet almislardir. Bu kapsamda dinler arasi diyalog uydurmasinin projelendirilip senelerdir servis ve propagandasinin yapilmasi da bosuna degildir."

Haberin Devamı

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

"HAİNLERIN ARDINDA CIA VE PENTAGON DURUYORSA..."

"15 Temmuz darbe tesebbüsüne batili ülkeler kesin tepki koyamamislardir. Bu darbe sürecinin arkasinda CIA'nin oldugu iddialari yogunlasmaktadir. ISAF komutanin Türkiye'ye 2 defa geldigi konusulmaktadir. Hainlerin ardinda CIA ve Pentagon duruyorsa karsimizda ciddi sorun duruyor demektir. ABD bunun altindan kalkamayacaktir. ABD, 15 Temmuz'un içindeyse ve Incirlik üzerinden devreye girdiyse, iki ülke arasindaki dostluk iliskisi vahim düzeyde hasar görecektir. ABD merkezli güç merkezleri Türkiye'yi içssavasa sürüklemek istemektedir. CIA piyonu Gülen'in de bu teslimi bu ihtimal dahilinde görülmelidir.

Haberin Devamı

"HALEP'İN NEFES BORUSU KESİLMİŞTİR"

15 Temmuz'u Ortadogu'dan ayri tutmamak gerekir. Halep'e insani yardim ulastiracak koridor ulastirilamazsa, binlerce sivil açlik ve susuzluktan kirilacaktir. 5 yildir kaos içindeki Halep, Türkiye'den yardim almistir. Halep'in nefes borusu PYD ve Esad tarafindan kesilmistir. Kilis'e 60 kilometre uzaktadir. Halep'teki kardeslerimiz perisandir. Halep Gaziantep'tir, Kilis'tir. Iç sorunlarimiz fazla olsa da Halep'e duyarsiz kalamayiz. Bunlar Suriye'yi çürümeye birakmislardir. Irak'ta Türkmen ve Müslüman kani döken, bu defa da son yurdumuzda devreye girmislerdir.

"GAYRİMEŞRU ÇOCUKLARI KAYBETTİ"

Haberin Devamı

FETÖ'cüler bunlar Türkiye'ye tutunmus ortaklaridir. 12 Temmuz'da çocuklarimiz kazandi diyorlardi, çok sükür 15 Temmuz'da onlarin gayri mesru çocuklari kaybetti. Teröristlere Osmanli samarini korkusuzca indirdi. Millet kenetlendi, oyunu gördü, oyuncularin maskesini indirdi. Her birimiz Türkiye Cumhuriyetini son neferimize kadar savunmaliyiz. Türkiye'ye sahip çikmaliyiz. Demokrasi darbeden büyüktür. Ister FETÖ, ister PKK, ister ISID olsun Türkiye'yi geçemeyeceklerdir."


TSK'nın yapı ve omurgası çok hırpalanmıştır. Sözde darbe davalarıyla birçok asker mesleklerinden edilmiştir. Askeri liselere giriş sınavlarının şaibeli olmalısı, FETÖ kumpası Türk ordusunda derin yaralar açmıştır. Askeri sistemin yeni baştan, sadakat göze alınarak düzenlenmelidir. Peygamber ocağı din tacirlerin değil, samimi devletinin ve milletinin çıkarını kişisel menfaatlerinin üzerinde tutan kardeşlerimizle layık olduğu mertebelere çıkacaktır. FETÖ'cü alçaklar dava arkadaşlarımıza oyunlar oynamışlar, kul hakkı yemişlerdir. Bizim bizden başka dostumuz yoktur.

ABD'YE TEPKİ

15 Temmuz darbe teşebbüsüne batılı ülkeler kesin tepki koyamamışlardır. Bu darbe sürecinin arkasında CIA'nın olduğu iddiaları yoğunlaşmaktadır. ISAF komutanın Türkiye'ye 2 defa geldiği konuşulmaktadır. Hainlerin ardında CIA ve Pentagon duruyorsa karşımızda ciddi sorun duruyor demektir. ABD bunun altından kalkamayacaktır. ABD, 15 Temmuz'un içindeyse ve İncirlik üzerinden devreye girdiyse, iki ülke arasındaki dostluk ilişkisi vahim düzeyde hasar görecektir. ABD merkezli güç merkezleri Türkiye'yi içssavaşa sürüklemek istemektedir. CIA piyonu Gülen'in de bu teslimi bu ihtimal dahilinde görülmelidir.

15 Temmuz'u Ortadoğu'dan ayrı tutmamak gerekir. Halep'e insani yardım ulaştıracak koridor ulaştırılamazsa, binlerce sivil açlık ve susuzluktan kırılacaktır. 5 yıldır kaos içindeki Halep, Türkiye'den yardım almıştır. Halep'in nefes borusu PYD ve Esad tarafından kesilmiştir. Kilis'e 60 kilometre uzaktadır. Halep'teki kardeşlerimiz perişandır. Halep Gaziantep'tir, Kilis'tir. İç sorunlarımız fazla olsa da Halep'e duyarsız kalamayız. Bunlar Suriye'yi çürümeye bırakmışlardır. Irak'ta Türkmen ve Müslüman kanı döken, bu defa da son yurdumuzda devreye girmişlerdir.

FETÖ'cüler bunlar Türkiye'ye tutunmuş ortaklarıdır. 12 Temmuz'da çocuklarımız kazandı diyorlardı, çok şükür 15 Temmuz'da onların gayri meşru çocukları kaybetti. Teröristlere Osmanlı şamarını korkusuzca indirdi. Millet kenetlendi, oyunu gördü, oyuncuların maskesini indirdi.