Eğitim Bahçelievler Belediyesi'nden İhlas Koleji öğrencilerine ödül

Bahçelievler Belediyesi'nden İhlas Koleji öğrencilerine ödül

13.06.2014 - 15:53 | Son Güncellenme:

Bahçelievler Belediyesi ve Bahçelievler Kaymakamlığı tarafından her yıl düzenlenen geleneksel yılsonu şenliğinde İhlas Koleji’nin Avrupa Şampiyonu Milli Okçusu Mete Gazoz ödüle layık görüldü.

Bahçelievler Belediyesinden İhlas Koleji öğrencilerine ödül

Her yıl Bahçelievler ilçesi içindeki okullarda okuyarak uluslararası, ulusal ve il bazındaki kültürel ve sportif yarışmalarda başarı kazanan öğrencilerin ödüllendirildiği etkinlik Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlendi.

Haberin Devamı

Ödül törenine Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Tekiroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, ödül kazanan öğrenciler ve veliler katıldı.

Mete Gazoz’a Özel Ödül

Törende ilk sırada adı okunan İhlas Koleji öğrencisi ve aynı zamanda milli okçu Mete Gazoz, Slovenya’nın başkenti Ljubljana’da düzenlenen Avrupa Gençler Okçuluk Şampiyonası’nda elde ettiği Avrupa Şampiyonluğu ile ödüle layık görüldü.

Gazoz şu günlerde milli takımda bulunduğundan dolayı ödülünü okulun beden eğitimi öğretmeni Sadık Özaydın, Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Tekiroğlu’nun elinden aldı.

Başarıların ödüllendirildiği etkinlikte İhlas Koleji öğrencisi Milli Judocu Fatma Gülsoy’da İstanbul Genç Bayanlar Judo Şampiyonası’nda almış olduğu ikincilik ile ödüle layık görüldü. Gülsoy ödülünü Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlerinden Hamza Bulut’un elinden aldı.

Haberin Devamı

Törende ayrıca İstanbul Okullararası Okçuluk Şampiyonası’nda il birincisi olan İhlas Koleji okçuluk takımı da ödüllerini yine Hamza Bulut’un elinden aldılar.