İstanbul Bahçelievler'de Doktora Saldıran 3 Kişi Kameralara Yakalandı

Bahçelievler'de Doktora Saldıran 3 Kişi Kameralara Yakalandı

17.02.2018 - 15:24 | Son Güncellenme:

.

Bahçelievlerde Doktora Saldıran 3 Kişi Kameralara Yakalandı

İstanbul Bahçelievler’de Aile Sağlığı Merkezinde görev yapan bir doktoru bıçaklayan ardından sopalarla darp eden 3 şahıs, olay yerinden kaçarken kameralara yakalandı. Saldırganların şapkalı olması ve içlerinden birinin elinde sopanın görülmesi dikkat çekti.
Olay dün akşam saatlerinde Bahçelievler Zafer Mahallesi Babil Sokak üzerinde meydana geldi. Zafer Aile Sağlığı Merkezinde aile hekimi olan Ebubekir Arslan (43) mesainin ardından aracına bineceği sırada kimliği belirsiz 3 kişinin bıçaklı ve sopalı saldırısına uğrayarak yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine ambulansla hastaneye kaldırılan Arslan’ın durumunun iyi olduğu ve hastaneden taburcu edildiği öğrenildi.

Saldırganlar kameralara yansıdı
Olayı gerçekleştiren 3 kişi bıçakla saldırdıktan sonra darp ettikleri doktoru olay yerinde bırakarak yaya olarak mahalle arasından kaçıp izlerini kaybettirdi. Polis ekiplerinin saldırganları yakalama çalışmaları sürerken çevredeki güvenlik kameralarına saldırganların olayın ardından kaçtıkları anlar yansıdı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde 3 saldırganın köşe başında aile hekimi Ebubekir Arslan’ın bıçakla saldırıp ardından sopayla darp ettikten sonra kaçtıkları görülüyor. 3 saldırganın da başında şapka olması dikkat çekerken içlerinden birinin elinde sopayla kaçtığı görüntülere yansıyor.