Erzurum BAKAN AKDAĞ HEMŞEHRİLERİ İLE BULUŞTU

BAKAN AKDAĞ HEMŞEHRİLERİ İLE BULUŞTU

31.05.2016 - 17:27 | Son Güncellenme:

.

BAKAN AKDAĞ HEMŞEHRİLERİ İLE BULUŞTU

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum Kalkınma Vakfı ve Erzurum Dernekleri Federasyonu üyelerini kabul etti.
Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Erzurumluları karşılayan Bakan Akdağ; “Rabbime bin şükür. Sırtına 100 kilo bir yük konmuş hamal nasıl hissediyorsa öyle hissediyoruz işte. Taşıyacağız. Cenabı hak muvaffak etsin. Şimdi buralar makam diye tarif ediliyor ya önceki dönemde öyleydi. Bu dönemde de inşallah böyle olacak. Biz kendi bakanlığımızda makam kelimesini yasaklıyoruz. Memleket hizmet bekliyor. Allah can sağlığı versin. Hizmet edeceğiz” dedi.
Erzurum derneklerini konfederasyon olmasını isteyen Bakan Akdağ, “Federasyon kurup da, hayal ufkumuzu büyük tutalım. Vakıfları da ona katarak gelecek sene İstanbul’da, stadyumda bir toplantı yapalım. Cumhurbaşkanımızı da oraya götürelim. Stadyum 40 bin kişi” diye konuştu.
Ziyaretine gelen Erzurumlulara teşekkür eden Sağlık Bakanı Akdağ; “Bütün hemşerilerimize hürmetlerimi takdim ediyorum. Cumhurbaşkanımızın, başbakanımızın, partimizin teveccühleri ile memleketimize Sağlık Bakanı olarak bir kere daha hizmet etme imkânı verdi Cenab-ı Hak. Bunu büyük bir mesuliyet olarak görüyoruz. Hem milletimizin, hem Erzurum’un bize verdiği bir mesuliyet olarak görüyorum. İnşallah hemşerilerimizin desteği ile en güzelini yapmaya devam edeceğim. Bizden dualarını esirgemesinler” dedi.
Renkli anlara sahne olan buluşma sonrasında fotoğraf çektiren Bakan Akdağ, Foto Muhabiri Cem Bakırcı’nın fotoğraf makinası alarak heyetin fotoğraflarını çekti.