Siirt Bakan Arslan Siirt Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Bakan Arslan Siirt Belediyesi'ni Ziyaret Etti

17.02.2018 - 17:59 | Son Güncellenme:

.

Bakan Arslan Siirt Belediyesini Ziyaret Etti

Siirt Belediyesini ziyaret eden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, vatandaşa hizmet etme noktasında proje hazırlayan, çalışan belediye başkanlarına destek vermeye devam edeceklerini söyledi.
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Siirt’e gelen Bakan Arslan, Valilikte il ve ilçe yetkilileriyle düzenlenen toplantının ardından Siirt Belediyesini ziyaret etti. Belediye girişindeki şeref defterini imzalayan Bakan Arslan, başkanlık makamına geçerek yapılan çalışmalar hakkında ilgililerden brifing aldı. Vatandaşa hizmet etme yolunda iyi niyetle proje hazırlayan, çalışan belediye başkanlarına her zamanki gibi destek verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini aktaran Bakan Arslan, bu konuda Siirt Belediye Başkanı ve diğer belediye başkanlarının da gayretlerinin önemli olduğunu ve desteklerinin süreceğini söyledi.
Bakanlık olarak Karayolları Genel Müdürlüğü marifetiyle yapabilecekleri çalışmaları zaten yaptıklarını aktaran Bakan Arslan, "Ancak bilinmeli ki hükümet olarak her zaman desteğimizi esirgemeden başkanlarımızın yanınayız. Çünkü amaç bellidir. Amaç vatandaşa hizmet etmek olunca, amaç halka hizmet olunca elbette ki her zaman her türlü desteği veriyoruz. Yeter ki geçmişte ve başka yerlerde olduğu gibi amaç başka olmasın. Amaç bu ülke insanına hizmet etmek olsun. Amaç başkalarının emellerine aracılık edecek, başkalarının emellerine maşalık edecek uygulamalar olmasın. Dolayısıyla bu anlamda başkana ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum ve Siirtli hemşehrilerimiz bilmeli ki onların hayatlarını kolaylaştırmak için çalışan bir belediye başkanı ve onunla birlikte ilin milletvekili, valisi ve tabi ki hükümeti var. Yeter ki onlar bugüne kadar olduğu gibi dik dursunlar. Yeter ki ülkemizin istikbali, istiklali ve bekası için millet olma şuuruyla yola devam etsinler. Biz de inşallah hizmet anlamında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra onların hizmetinde olmaya devam edeceğiz" dedi.
Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Siirt ziyareti anısına Bakan Arslan’a tiftikten dokunmuş Siirt battaniyesi ve 15 Temmuz belgeselini konu alan kitap ve CD armağan etti.