Bilecik BAKAN AVCI, İLKOKUL ARKADAŞININ SÜNNET OLAN TORUNUNU TEBRİK ETTİ

BAKAN AVCI, İLKOKUL ARKADAŞININ SÜNNET OLAN TORUNUNU TEBRİK ETTİ

27.05.2015 - 19:39 | Son Güncellenme:

.

BAKAN AVCI, İLKOKUL ARKADAŞININ SÜNNET OLAN TORUNUNU TEBRİK ETTİ

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, baba ocağı Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde gerçekleştirdiği bir takım ziyaretler esnasında, ilkokul arkadaşının yeni sünnet olan 10 yaşındaki torununu tebrik etti.
Bakan Avcı, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın’ı ziyareti sırasında o zamanki adıyla “Devrim”, şimdiki adıyla “Atatürk” olan ilkokulda yıllar önce beraber öğrenim gördüğü arkadaşı Mehmet Yağcı ile bir araya geldi. Yağcı, yeni sünnet olan 10 yaşındaki torunu İsmail Eren Yağcı’yı Bakan Avcı ile tanıştırdı. Bakan Avcı da, üzerinde sünnet kıyafetleri bulunan ve yeni sünnet olan İsmail Eren’i tebrik etti ve “Geleceğin Bakanı” diyerek küçük çocukla fotoğraf çektirdi.
Ziyaretin ardından İHA’ya duygularını aktaran İsmail Eren Yağcı, “Dedemin okul arkadaşı Nabi dedemi görmeye geldim. Çok memnun oldum ve Nabi dedemi çok sevdim” dedi.
Dede Mehmet Yağcı ise, “Nabi Bey, benim çocukluk ve okul arkadaşım. O buraya geldiği için ‘hoşgeldin’ demeye geldik. Yeni sünnet olan torunumu da Nabi Bey tebrik etti. Ona da teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Öte yandan 10 yaşındaki İsmail Eren Yağcı, Bakan Avcı’yı halka hitap ettiği sırada da belediyenin balkonundan pür dikkat dinledi.