Düzce Bakan Faruk Özlü: “Arakan'da Katledilen Her Çocuğun Bedeninde İnsanlık Ölüyor”

Bakan Faruk Özlü: “Arakan'da Katledilen Her Çocuğun Bedeninde İnsanlık Ölüyor”

02.09.2017 - 16:09 | Son Güncellenme:

.

Bakan Faruk Özlü: “Arakanda Katledilen Her Çocuğun Bedeninde İnsanlık Ölüyor”

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Arakan’da öldürülen her çocuğun bedeninde insanlığın da öldüğünü belirterek, BM’nin endişe belirtmek yerine bu Müslüman kıyımına ve insanlık felaketine derhal el koyması gerektiğini söyledi.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Düzce İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Törene Bakan Özlü’nün yanı sıra AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Milletvekilleri Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, ilçe belediye ve belde başkanları, eski milletvekilleri, partililer ve davetliler katıldı.

“Hiçbir zaman küçük düşünmedik”
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, 2019 seçimlerinde yeni bir tarihi başarıya imza atacaklarını belirterek, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ve rehberliğinde 2023 hedeflerine doğru yürümeye devam edeceğiz. 2019 seçimlerinde yeni bir tarihi başarıya hep birlikte imza atacağız. Türkiye dünyanın yaşadığı yeni sanayi anlayışının gelişmelerin ve yeniliklerin gerisinde asla kalmayacak. Hiçbir zaman küçük düşünmedik. Aksine milletten aldığımız güçle her şart altında büyük hedeflerin takipçisi ve uygulayıcısı olduk. Bu çerçevede yine milletimizden aldığımız güç ve ilhamla ülkemizi dünyanın en güçlü 10 ekonomisinden birisi yapmaya kararlıyız” diye konuştu.
Bakan Özlü, Arakan’da yaşanan Müslüman katliamı ile ilgili olarak ise “Arakanda katledilen her çocuğun bedeninde insanlık da ölüyor. Birleşmiş Milletler endişe belirtmek yerine bu Müslüman kıyımına ve insanlık felaketine derhal el koymalıdır” ifadelerinde bulundu.

Düzce’ye müjde
Bakan Faruk Özlü konuşmasında ayrıca Düzce için iki müjde verdi. Gölyaka ilçesinde bulunan Efteni Gölü ile ilgili düzenleme yapacaklarını ifade eden Özlü, Bolu’da bulunan Abant Gölü büyüklüğünde bir göl yapacaklarını bildirdi.
Özlü, Düzce Akçakoca karayolu üzerinde bulunan Subaşı köyü yakınlarındaki orman arazisinde sokak hayvanları için de yeni ve modern bir barınak yapacaklarını söyledi.
Parti bayramlaşma törenin ardından Faruk Özlü, ilçe bayramlaşma programlarına katıldı.