Siyaset Bakan ilk kez açıkladı: Gülen'den şok CIA iddiası

Bakan ilk kez açıkladı: Gülen'den şok CIA iddiası

17.08.2016 - 21:56 | Son Güncellenme:

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ A Haber'de katıldığı canlı yayında FETÖ Lideri Fethullah Gülen ile ilgili şok açıklama yaptı.

Bakan ilk kez açıkladı: Gülenden şok CIA iddiası

Bozdağ "CIA bugün dünyanın en güçlü istihbarat örgütlerinden birisi. Fetullah Gülen ve FETÖ örgütünün Türkiye’de artık bir karşılığı kalmadığını ABD yetkililerinin ben gördüğüne inanıyorum. Görmesi gerektiğine inanıyorum. Fetullah Gülen daha öncede ifade ettim Türkiye açısından ABD’nin kullanacağı bir maşa olma vasfını kaybetmiştir. Yani bundan sonra ABD yetkililerinin Fetullah Gülen’e yatırım yapmaları boşa harcamaları anlamına gelir. "dedi.

Haberin Devamı

CIA'DEN MOSSAD'DAN KORKMAYIN

Bozdağ "Bakın bir ifade de gördüğüm şeyi söyleyeyim. Fetullah Gülen yakınındakilere diyor ki 'CIA’den MOSSAD’dan korkmayın' diyor.

'Çünkü onların donunun rengine kadar biliyoruz' diyor. Kendi adamı anlatıyor. Yanındakilere öyle söylüyor. Şimdi Türkiye’de istihbarat örgütlerine devletin bütün yerlerine sızmayı büyük bir marifet büyük bir ibadet, kendini cennete götürecek en büyük hedef kabul eden birisi ABD’de bunu yapmaması mümkün değil.

Orada da başka yerlerde şimdi görüyoruz işte bunun yansımalarını görüyoruz." dedi.