Ankara BAKAN KILIÇ, MİLLİ TEKVANDOCULARI TEBRİK ETTİ

BAKAN KILIÇ, MİLLİ TEKVANDOCULARI TEBRİK ETTİ

27.06.2015 - 13:40 | Son Güncellenme:

.

BAKAN KILIÇ, MİLLİ TEKVANDOCULARI TEBRİK ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sırbistan’da yapılan Avrupa Tekvando Poomse Şampiyonası’nda madalya kazanan milli sporcuları tebrik etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sırbistan’da yapılan Avrupa Tekvando Poomse Şampiyonası’nın ilk gününde 2 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya kazanan milli sporcular için bir tebrik mesajı yayınladı.
Kazanılan madalyaların turnuvanın kalan maçları için heyecanlandırdığını ifade eden Bakan Kılıç, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Türkiye Tekvando Poomse Milli Takımımızın Avrupa Tekvando Poomse Şampiyonası’nın ilk gününde göstermiş olduğu üst düzey performanstan dolayı kutluyorum. Şampiyonada alınan bu madalyalar, bizleri gururlandırdı. Bu vesileyle şampiyonada altın madalya kazanan Mevlüt Pekcan ve Meryem Yavuz ikilisiyle birlikte Muhammed Emir Yılmaz kardeşimi, gümüş madalya alan Adil Tekin ve Bengü Alkan ikilisiyle birlikte Kübra Dağlı kardeşimi, bronz madalya alan Enes Doğuhan Bilgin ve İlayda Aktay ikilisiyle birlikte Kayra Destan kardeşimi kutluyorum. Sporcu kardeşlerimize şampiyonanın kalan iki gününde ve önümüzdeki yıllarda katılacakları diğer organizasyonlarda başarılar diliyorum.”