Samsun Bakan Özhaseki Ve Büyükşehir Belediye Başkanları Samsun'da

Bakan Özhaseki Ve Büyükşehir Belediye Başkanları Samsun'da

15.10.2017 - 16:17 | Son Güncellenme:

.

Bakan Özhaseki Ve Büyükşehir Belediye Başkanları Samsunda

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’i Samsun’da ağırladı.

Çevre ve şehircilik adına fikir alışverişinde bulunmak üzere sık sık bir araya gelmeye çalışan Çevre ve Şehricilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Samsun, Antalya ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanları eşleri ile Golf Kulubü’nde birlikte kahvaltı yaptıktan sonra sahada incelemelerde bulundular. Samsun’a Başkan Yılmaz’ın daveti üzerine geldiğini söyleyen Bakan Özhaseki, eski dostları belediye başkanları ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz uzun zamandır bakan ve belediye başkanlarını davet ettiklerini ancak bugüne nasip olduğunu belirterek, "Eski dostlarımızla bir arada olmaktan çok mutluyum. Belirli periyotlarla bir arada gelmeye çalışsak da mesailerimiz buna elvermiyor. Dün Golf Kulübü’nde bakanımız ve belediye başkanlarımızla bir aradaydık. Yaptığımız projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki beyden kentlerimizde yapacağımız projeler için destek sözü aldık. Bugünde Samsunum 1 Gemisinde kahvaltı yaptıktan sonra misafirlerimizi yolcu ettik. Kadim dostlarımızla bir araya geldiğimiz bu buluşma hepimiz için çok faydalı oldu" dedi.