Denizli BAKAN ZEYBEKCİ’DEN VALİ DEMİR’E TEŞEKKÜR

BAKAN ZEYBEKCİ’DEN VALİ DEMİR’E TEŞEKKÜR

19.09.2014 - 23:09 | Son Güncellenme:

.

BAKAN ZEYBEKCİ’DEN VALİ DEMİR’E TEŞEKKÜR

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, valiler kararnamesi ile merkeze alınan Denizli Valisi Abdülkadir Demir için düzenlenen yemeğe katıldı. Zeybekci, “Vali Demir’in Denizli’ye büyük hizmetleri oldu. Denizli adına çok teşekkür ederim” dedi.
Son çıkan valiler kararnamesi ile merkeze alınan Denizli Valisi Abdülkadir Demir için Denizli’de veda yemeği düzenlendi. Denizli Büyükşehir Belediyesi, Garnizon Komutanlığı, Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü ve Denizli Ticaret Borsası ortaklaşa düzenlediği ve katılımın yoğun olduğu gecede Vali Demir için hazırlanan slayt gösterisi izleyenleri duygulandırdı. Vali Abdülkadir Demir ve eşi Nurtaç Demir onuruna verilen yemeğe Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de ilerleyen saatlerde katıldı.
Veda töreninde konuşan Vali Abdülkadir Demir, “Bana gösterilen bu ilgi ve alaka bizi inanılmaz duygulandırdı. Denizli için biz elimizden gelen yaptık. Denizli’de bize gereken desteği verdi. Birlikte olduktan sonra başarılamayacak bir şey yok. Bunu en güzel Denizli’de gördük. Ben herkese çok teşekkür ediyorum. Hepiniz hakkını helal etsin” dedi.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de Vali Demir ile çok güzel günlerinin geçtiğini kaydederek, “Denizli’ye geldiği günden bu yana yaptığı işlerle adından gerçekten söz ettiren bir valimiz oldu. Biz kendisine destek olduk. O da her şeyin daha iyisini yapmak için uğraştı. Gözü kara bir insan. Makamlar millete aittir. Allah şahit olsun, sadece Allah rızası için millete hizmet ediyoruz. Millete hizmet eden Allah’ın şanslı kullarındanız. Yüzlerce insan, Vali Bey’in ardından ‘Allah razı olsun’ diyecektir. Sayın valimize bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Hakkımız geçti ise, hakkımızı helal ediyoruz, siz de hem bize hem Denizli’ye hakkınızı helal edin” dedi.
Gece Vali Demir ile eşi Nurtaç Demir’e veda yemeğinde çeşitli hediyelerin verilmesi ile son buldu.