Bursa Bakanlar Kurulundaki Değişiklik

Bakanlar Kurulundaki Değişiklik

20.07.2017 - 14:10 | Son Güncellenme:

BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Eminlatif: "Sorunları, Balkanları, en önemlisi de Batı Trakya'yı ve Türk-Yunan ilişkilerini çok iyi bilen bir hemşehrimizin, eski başkanımızın kabinede yer alması bizi çok mutlu etmiştir. Sayın Hakan Çavuşoğlu'na kendisi ile gurur duyduğumuzu belirtir, görevinde başarılar dileriz"

Bakanlar Kurulundaki Değişiklik

BURSA (AA) - Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi Başkanı Ali Eminlatif, "Sorunları, balkanları, en önemlisi de Batı Trakya'yı ve Türk-Yunan ilişkilerini çok iyi bilen bir hemşehrimizin, eski başkanımızın kabinede yer alması bizi çok mutlu etmiştir. Sayın Hakan Çavuşoğlu'na kendisiyle gurur duyduğumuzu belirtir, görevinde başarılar dileriz." dedi.

Haberin Devamı

Eminlatif, yaptığı açıklamada, derneğin eski şube başkanlarından AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu'nun kabinede Başbakan Yardımcısı olarak görev almasını, Batı Trakya Türkleri olarak sevinçle karşıladıklarını söyledi.

Bakanlar Kurulunun hayırlı olması temennisinde bulunan Eminlatif, şunları kaydetti:

"Sayın Çavuşoğlu başarılı dernek başkanlığı ve milletvekilliğinin ardından bu önemli görevi de layıkıyla yerine getirecektir. Bundan hiç şüphemiz yoktur. Kendisi başta Batı Trakya ve Balkanlar olmak üzere dış Türkler konusunda çok donanımlı ve çalışkan bir isimdir. Türkiye'de yaşayan Batı Trakya Türklerinin sorunlarının çözümüne yıllardır önemli katkılar sağlamıştır. Son olarak Mehmet Müezzinoğlu ile birlikte Türk soylu yabancı uyruklulara 'uzun süreli ikamet', 'istisnai vatandaşlık' gibi önemli avantajlar sağlayan düzenlemelerin yapılmasında büyük payı olmuştur. Sorunları, balkanları, en önemlisi de Batı Trakya'yı ve Türk-Yunan ilişkilerini çok iyi bilen bir hemşehrimizin, eski başkanımızın kabinede yer alması bizi çok mutlu etmiştir. Sayın Hakan Çavuşoğlu'na kendisiyle gurur duyduğumuzu belirtir, görevinde başarılar dileriz.''